Coronavirus ne-a determinat să analizăm în profunzime modalitățile de interacțiune cu lumea exterioară și relațiile interumane. Întâlnirile față în față s-au transformat în distanțe la distanță, pe computer sau pe smartphone-uri, forțând companii mari precum Facebook, Google, WhatsApp, Stai așa, și mulți alții, să împingă piciorul acceleratorului pentru a dezvolta noi sisteme pentru a rămâne în contact cu lumea exterioară.

Facebook Clubhouse anti rețetă

Clubhouse, până în prezent exclusiv pentru iOS, este una dintre cele mai discutate aplicații din ultimele luni, deoarece oferă posibilitatea de a crea camere audio în care vorbește despre orice subiect cu un public format din prieteni sau străini. Marea popularitate câștigată de aplicație a determinat alte companii să dezvolte soluții similare, cum ar fi Spații Twitter a cărui lansare publică este programată pentru aprilie.

Facebook cu siguranță nu rămâne pe margine și de câteva luni, echipa de dezvoltare a Facebook lucrează la camere audio și video pentru clientul său mobil. Mulțumită Alessandro Paluzzi (@ alex193a) avem o cale de a descoperi o previzualizare a unor porțiuni din noua interfață a funcției Facebook, pe care v-am arătat-o ​​deja cu câteva imagini de acum câteva zile.

Odată ce faza de dezvoltare a funcției Facebook este finalizată, utilizatorii vor putea începe săli audio pentru ascultători sau să înceapă o sală audio / video privată care poate fi accesată de prieteni. Descoperirile publicate de inginerul invers arată cum ar trebui să fie funcția, opțiunile disponibile creatorilor de camere și alte funcții concepute pentru a vă permite să participați la discuții chiar și în timp ce derulați feedul Facebook.

Între timp, Clubhouse lucrează din greu la dezvoltarea de clienți pentru Android, dar din informațiile menționate de creatorul aplicației este probabil să nu fie disponibilă înainte de această vară.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *