Dacă ați pierdut cupoanele care în ultimele zile v-au permis să cumpărați smartphone-urile de Samsung Galaxy S21 Series cu prețuri excelente, nu disperați, noile promoții sunt din nou pe Amazon, permițându-vă să economisiți până la 160 de euro comparativ cu prețul de listă.

Seria Samsung Galaxy S21 oferită pe Amazon

Din nou, întreaga familie de smartphone-uri este de vânzare, iar cupoanele pentru ambele variante de memorie sunt disponibile pentru toate cele trei modele. Dacă combinați cupoanele cu reducerile pe care le aplică deja Amazon, prețul final este cu siguranță atractiv pentru majoritatea modelelor.

La Samsung Galaxy S21 reducerea ajunge la 160 de euro, în timp ce pentru Samsung Galaxy S21 + prețul este redus cu peste 150 de euro. Puțin mai puțin, dar totuși ajung la 120 de euro, reduceri la Samsung Galaxy S21 Ultra. Deci, înainte de a completa comanda, să aflăm prețurile și codurile de reducere care trebuie introduse în formularul de plată.

Prețuri excelente, după cum puteți vedea, mai ales pentru modelele mai ieftine care ajung deja la cifre foarte interesante, în special pentru cei care se gândesc să cumpere un smartphone nou de calitate. Pentru a elimina ultimele îndoieli, vă lăsăm cu recenzia Samsung Galaxy S21.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Samsung Galaxy S21 + Recenzie

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *