Conform testelor noastre, într-o cameră de aproximativ 15 metri pătrați, în puțin peste o oră cantitatea de PM10 a fost redusă de la aproximativ 50 la 2-3 cu o rezistență medie și pm2,5 de la 40 pentru o valoare de ‘3-5 . .

Costul Xiaomi Mi Air Purifier 3C este de aproximativ 130 EUR, dar, datorită codului de reducere și a ofertei introductive, puteți cumpăra cu aproximativ 90 EUR din magazinul GShopper. Odată cu sosirea sezonului de primăvară și polen, este cu siguranță util și practic.

Cumpărați-l pe GShopper la 90 Euro cu codul de reducere: 2EA4804DF9

Roidmi Eve Plus

Să trecem de la curățarea aerului la curățarea podelelor cu acest lucru Roidmi Eve Plus, una dintre cele mai ieftine și în același timp funcționale datorită unui turn de încărcare complet cu un coș pentru golirea automată a prafului și a murdăriei odată ce robotul a terminat ciclul de curățare. În interiorul turelei există de fapt o pungă de 3 litri, atât de mare, care se umple în decurs de o lună, chiar dacă depinde în mod evident de numărul de curățenii, de dimensiunea apartamentului și de murdăria acumulată. Puteți decide apoi să o goliți, ceea ce nu este o operație foarte simplă, dar fezabilă, sau să o aruncați și să o înlocuiți, există deja 3 piese de schimb în pachet.

Dezavantajul turelei este că este evident voluminos, dar comoditatea de a nu fi nevoie să goliți robotul de fiecare dată când îl umpleți, deoarece a face totul de unul singur vă face să uitați imediat.

Acest produs este de asemenea gestionabil prin aplicație Xiaomi Mi Home și de acolo puteți muta camerele care sunt mapate automat cu o precizie bună după câteva treceri, apoi decideți să limitați curățarea la una sau mai multe camere, delimitați zonele pe care nu ar trebui să treacă și așa mai departe. Cartarea are loc datorită prezenței unui sistem LIDAR de a patra generație, cu o precizie mai mare de 40% comparativ cu modelele deja existente pe piață.

Printre funcțiile sale suplimentare este capabil să recunoască covoarele și apoi să regleze puterea în mod corespunzător, adăugându-l, în timp ce la fel ca aproape toate modelele noi pot „spăla” podeaua datorită zdrenței pe care le-ai pus în spate și capacității rezervorului de apă de 300 De fapt, mai mult decât curățarea este utilă pentru a colecta mai multă murdărie, atâta timp cât pata nu este proaspătă.

De asemenea, puteți curăța podeaua cu țesăturile din microfibră prezente în pachet și în acest sens există mai multe.

Funcționează bine, dar, desigur, este și rămâne un ajutor pentru praf și murdărie mai simple, cum ar fi făina în miniatură, nu înlocuiește, dar acest lucru se aplică tuturor roboților, un mop bun.

Nu în ultimul rând posibilitatea de a gestiona acest produs prin Google Home sau Alexa. Pe scurt, recomandat chiar dacă prețul nu este foarte popular, dar în ansamblu bun în ceea ce privește toate funcțiile sale: puțin peste 300 EUR pe aliexpress, puțin sub 400 EUR pe Amazon cu un cupon de reducere.

Cumpărați-l pe Aliexpress sau pe Amazon.it cu codul de reducere de 30 EUR: DQ3MFJS9

Oclean X Pro Elite

Încheiem cu un produs dedicat igienei personale sau periuțelor electrice de dinți de Oclean model X Pro Elite. Este o companie care se face din ce în ce mai cunoscută pentru produsele sale cu un raport calitate / preț excelent. Acesta este un model nou, cu unele inovații care se îmbunătățesc față de cel anterior.

Primul dintre acestea este afișajul color cu funcții de ecran tactil, astfel încât să puteți vedea diversele informații derulând și acest lucru este util pentru a schimba rapid modul de curățare. De fapt, se conectează la smartphone și de acolo este posibil să setați, să modificați și să personalizați programe între standard, intensitate medie, curățare puternică, vopsire și așa mai departe. Sau primiți sfaturi personalizate pe baza obiceiurilor noastre, cum ar fi dacă fumăm sau pe baza conformației dinților noștri.

La nivel estetic, are un mâner aspru cu efect de piatră plăcut, dar o altă noutate este noul motor de 42000 rpm, care s-a dovedit că minimizează zgomotul și este de fapt mult mai silențios decât alte produse.

Bateria are 800 mAh și garantează aproximativ 20 de zile de autonomie, evident bazată pe utilizare în timp ce baza de încărcare, de tip magnetic, este așa, cu un capac de cauciuc care îmbunătățește prinderea, nu mă înnebuni, am văzut partea sună mai bine, totuși, oh, bine, cel puțin periuța de dinți rămâne verticală singură. Capetele pot fi schimbate logic și sunt protejate de apă cu certificare IPX7

Prețul său este de aproximativ 63 EUR, dar îl puteți cumpăra de pe eBay cu 50,99 EUR datorită cuponului de reducere: PITMIFEST21.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *