Recenzie Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 6, brățara inteligentă de origine chineză din 2021, este acum în curs de desfășurare. După ce l-am văzut într-una împușcat furat, noile zvonuri anticipează câteva știri foarte interesante la două zile după lansare.

Știri Xiaomi Mi Band 6

Există prezentare Xiaomi Mi Band 6 va avea loc luni, 29 martie, un eveniment programat oficial de companie pentru piața nativă. Inutil de spus, pentru lansarea globală trebuie să avem răbdare un pic mai mult.

xiaomi mi band 6

Cu toate acestea, prognozele vorbesc despre modificări substanțiale ale acestui nou echipament, care ar trebui să fie echipat cu wiri mai mare (formatul de 152 x 360 pixeli al fețelor ceasului este un indiciu) pentru a corespunde baterie crescut.

V-am spus deja despre asistența pentru aplicațiile de mesagerie, inclusiv WhatsApp și Instagram, dar una dintre cele mai interesante știri se referă la prezența modul GPS, o bijuterie care face Xiaomi Mi Band 6 și mai versatil, în special pentru sportivi.

Nu e de mirare că activități sportive care ar trebui să fie susținute automat de banda inteligentă sunt mai multe, cu 19 mai multe decât cele prezente în modelul anterior în funcție de ceea ce a ieșit: de la gimnastică la baschet, de la volei la HIIT care trece prin cutie, bowling și restul, plus mai clar comun, pentru un total de 30 de moduri sportive.

Xiaomi Mi Band 6 are acum data oficială de lansare și mai multe funcții noi 1

Xiaomi Mi Band 6 are acum data oficială de lansare și multe funcții noi 2

Xiaomi Mi Band 6 ar trebui, de asemenea, să fie integrat cu Amazon Alexa și au capacitatea de a monitoriza oxigenarea sângelui prin SpO2, precum și opțiuni pentru a seta blocarea ecranului în timp ce înotați și pentru a afișa datele de urmărire a somnului direct pe ecran.

Deci, o mulțime de știri pe care le vom descoperi oficial poimâine, 29 martie.

Pe copertă Xiaomi Mi Band 5

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Revizuirea Xiaomi Mi Band 5

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *