Așa cum au făcut deja Google și Samsung OnePlus anul trecut și-a lansat propriul serviciu de plată digitală în China, probabil apelat cu puțină imaginație OnePlus Pay.

De asemenea, conform ultimelor zvonuri din continentul asiatic, producătorul chinez a decis să fie gata să își elibereze serviciul de la frontierele naționale pentru a face acest debut și pe piața indiană.

OnePlus Pay este pe punctul de a debuta în India

Pentru a confirma aceste zvonuri există următoarea imagine, postat pe Twitter de Mukul Sharma, referitoare la înregistrarea mărcii OnePlus Pay în India:

OnePlus Pay

Amintiți-vă că în China este posibil în prezent să accesați OnePlus Pay prin intermediul aplicației Wallet a companiei: serviciul, de fapt, este disponibil exclusiv pe HydrogenOS, care este o interfață de utilizator specifică pentru piața chineză.

OnePlus a anunțat că a decis să abandoneze HydrogenOS pentru a se concentra pe interfața OPOS ColorOS și ar fi interesant să aflăm cum va fi integrat OnePlus Pay.

Cu serviciul OnePlus, utilizatorii au posibilitatea de a efectua plăți deschizând aplicația Wallet și setând-o ca aplicație implicită de plată bazată pe NFC: odată introduse datele bancare necesare, serviciul este activat și gata de utilizare.

Producătorul chinez își promovează serviciul de plată mobil ca fiind mult mai rapid decât unele dintre cele mai populare alternative disponibile (cum ar fi WeChat și Alipay), precum și ca fiind mai convenabil de utilizat. Capacitatea de a activa serviciul rapid prin apăsarea butonului de pornire de două ori ).

Există, totuși, unele limitări, cum ar fi cantitatea mică de aplicații acceptate.

Ar fi interesant să aflăm dacă, odată cu lansarea în afara Chinei, OnePlus va încerca să împingă accelerația pentru a face OnePlus Pay o soluție capabilă să concureze în condiții egale cu alternative mai populare, cum ar fi Samsung Pay, Google Pay sau Apple Pay .

Citește și: Recenzia OnePlus 9 Pro

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *