Piața periuțelor de dinți electrice a evoluat cu siguranță de-a lungul anilor, dar până de curând nu a existat o dezvoltare reală în ceea ce privește inovația tehnologică. Acest lucru cel puțin până la sosirea lui Oclean, care a adus o gură de aer proaspăt, a ales totuși calea cea mai dificilă.

Multe brevete și o nouă cale

În loc să se bazeze pe numeroasele brevete existente legate de tehnologiile pentru periuțele de dinți electrice, Oclean a investit mult în cercetare și dezvoltare, a acumulat peste 120 de brevete în acest domeniu și a devenit rapid un lider în acest domeniu. Producătorul chinez este responsabil pentru utilaj fără perii cu levitație magnetică, tehnologie de monitorizare în 8 zone, tehnologie de amortizare a zgomotului cu reducere a zgomotului cu ultrasunete, pentru a numi cele mai importante.

Cu toate acestea, unde Oclean diferă de multe companii din sector, se concentrează pe experiența utilizatorului. Unii producători vizează doar o capacitate mai mare de curățare a dinților, fără a acorda atenție confortului și protecției smalțului și a gingiilor. Oclean folosește un fir de mătase DuPont cu două vârfuri, cu o cămașă mai mare decât concurența, pentru a combina capacitatea de curățare cu „blândețea” față de zonele cele mai sensibile, precum smalțul și guma.

Descoperiți Oclean, o companie care revoluționează tehnologia periuței de dinți electrice 1

În periuțele sale de dinți, producătorul asiatic folosește motoare de levitație magnetică fără perii capabile să atingă o viteză de rotație maximă de 42.000 rpm, cu un cuplu de cap de 220 g / cm. În ceea ce privește monitorizarea curățării, Oclean este singurul care nu solicită în mod expres utilizarea unui smartphone pentru a verifica rezultatele obținute.

Datorită giroscopului cu șase axe și utilizării algoritmilor de fuziune, a poziționării și a metodelor statistice, este posibil să colectați și să analizați cantități mari de date, arătând rezultatele pe ecranul tactil LCD cu culoare montată pe mânerul periuței de dinți. În acest fel, este foarte ușor să înțelegeți cum să corectați orice eroare posturală, fără a fi nevoie să aveți întotdeauna smartphone-ul în mână.

Mai degrabă, aplicația va fi utilizată pentru a monitoriza datele pe termen lung colectate, pentru a personaliza funcționarea periuțelor de dinți și pentru a obține recomandări de periere, pentru a obține cea mai bună curățare posibilă a cavității bucale. Valoarea științifică a recomandărilor oferite este garantată de o echipă de medici stomatologi profesioniști, care au contribuit la implementarea a peste 20 de programe diferite de curățare și periere.

Oclean s-a ocupat și de confortul acustic, un factor care nu trebuie trecut cu vederea cu un motor care provoacă vibrații ale capului și sunet adesea foarte puternic. Folosind un semnal cu o frecvență mai mare de 20.000 Hz, cu un algoritm pentru suprimarea cavității armonice a undei sonore generate, a fost posibil să se obțină o periuță de dinți hotărâtă, astfel încât, chiar și la o distanță de metri, zgomotul să nu fie perceptibil. .

Confort și multă inteligență, prin urmare, pe lângă o atenție deosebită la experiența utilizatorului, o combinație perfectă care face chiar mai plăcută chiar și o operație uneori monotonă, cum ar fi curățarea dinților. Și să nu uităm de autonomia, adevăratul punct forte al produselor Oclean. Dacă o periuță de dinți electrică normală trebuie reîncărcată o dată pe săptămână, dacă nu mai mult, cu o periuță de dinți Oclean uitați de ultima reîncărcare făcută.

Ultimele modele, cum ar fi noul Oclean X Pro Elite care a ajuns pe piețe pe 6 aprilie, au un sistem de încărcare wireless QI, care încarcă complet bateria în 3,5 ore și garantează peste o lună de autonomie., Cifre impresionante dacă prezența se are în vedere un motor electric. Puteți pleca în vacanță, chiar și cea mai lungă, fără a fi nevoie să purtați încărcătorul de baterii în bagaje.

Puteți găsi mai multe detalii despre produsele Oclean vizitând pagina oficială, în timp ce la această adresă, începând cu 6 aprilie, puteți cumpăra noul Oclean X Pro Elite.

Informații publicitare

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *