Huawei este regele incontestabil al dispozitivelor purtabile pentru al patrulea trimestru consecutiv în China, datorită vânzărilor excelente ale unor dispozitive, inclusiv Huawei Watch GT 2 Pro și Huawei FreeBuds Pro. De ceva vreme știm că compania chineză este angajată în dezvoltarea noii generații de ceasuri inteligente de ultimă generație, al cărei nume ar trebui să fie Huawei Watch 3. Astăzi, datorită unor zvonuri publicate de mai mulți leaker pe Weibo și Twitter, avem ocazia să aflăm mai multe despre ceasul inteligent Huawei.

HarmonOS, cadru circular și design premium

Huawei vede zvonuri despre 3 armonioane

Scurgerea publicată pe Weibo indică faptul că Huawei Watch 3 este așteptat cu HarmonyOS la bord și o interfață circulară, cu o interfață de utilizare pentru începutul aplicațiilor recente care amintește parțial de TizenOS pe îmbrăcămintea Samsung. De asemenea, se așteaptă ca smartwatch-ul Huawei să ofere suport eSIM complet, interacțiunea cu alte dispozitive IoT din vecinătate și urmărirea unui număr mare de activități și discipline sportive.

Vine în schimb pentru celelalte informații publicat pe Twitter, capturile de ecran publicate se referă la interfața circulară menționată mai sus pentru a porni aplicații pe fitness tracker. Evident, nicio informație partajată pe net, deși poate părea adevărată, nu ne oferă certitudinea că Huawei Watch 3 va prezenta acest tip de funcții.

Pe copertă Huawei Watch GT 2

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *