Clubhouse, după cum știm cu toții, nu este încă disponibil pe Android și este în prezent exclusiv pentru iOS, dar dezvoltatorii sunt 100% concentrați să aducă aplicația pe Android cât mai curând posibil. Noutatea a fost dezvăluită direct de Paul Davison, cofondator al celebrei rețele audio sociale, în cadrul evenimentului săptămânal Municipalitate chiar deasupra Clubhouse-ului.

Nu va sosi decât în ​​vara anului 2021

Davison nu a intrat în prea multe detalii despre faza de progres a clientului pentru Android, dar a spus că compania este „muncesc din greu„Dezvoltare clubhouse pentru Android și cel puțin asta”câteva luni de muncă„Înainte să poată fi adus la Android într-o formă stabilă.

Prin urmare, aceste informații indică faptul că Clubhouse pentru Android poate nu ajunge înainte de vara anului 2021, cu condiția să nu existe obstacole în calea dezvoltării clienților. Între timp, celelalte nume mari din sectorul social nu renunță, ci mai degrabă își folosesc armele pentru a concura împotriva Clubhouse.

Deși Twitter, de exemplu, își intensifică Spaces și se pregătește să-l lanseze public pentru luna aprilie, Telegram a lansat acum câteva zile o actualizare substanțială care îmbunătățește foarte mult chaturile vocale din cadrul canalelor.

Pentru Clubhouse, lunile următoare vor avea o importanță crucială, sperând că aplicația pentru Android va fi la același nivel în ceea ce privește caracteristicile cu cea a iOS.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *