La începutul lunii februarie, echipa de dezvoltare a Launchchair lawnchair anunțase că s-a întors să pună mâna pe codul celebrului lansator Android după câțiva ani de nefuncționare. În plus, câteva săptămâni mai târziu, dezvoltatorii au pus la dispoziție linkuri de descărcare pentru versiunile 9.1 Alpha 2 și 10 Alpha 8.

Primul alfa ajunge pentru lansare

Cu toate acestea, în aceste ore, echipa este gata să dezvăluie versiunea Lansator de fotoliu Alpha 1, o clădire complet rescrisă de la început și bazată pe ultimele inovații prezente în ramura AOSP a Android.

După cum arată mulți utilizatori pe Reddit, versiunea Lawnchair Launcher 11 Alpha 1 este încă actualizată stadii incipiente de dezvoltare, motiv pentru care multe dintre funcțiile disponibile pe alte lansatoare populare de Android nu au fost încă implementate. Aceiași dezvoltatori, pe canalul oficial Telegram, subliniază că clădirea a fost testată doar pe smartphone-uri echipate cu Android 11; asistența este planificată pentru versiunile mai vechi de Android, dar nu se știe când va sosi.

Există, de asemenea, unele erori care nu fac lansarea potrivită pentru utilizarea de zi cu zi, cum ar fi dispariția numelor aplicațiilor din sertarul aplicației, dar dacă doriți să încercați, o puteți descărca gratuit prin intermediul acestui link APK Mirror:

Descărcați Lawnchair Launcher Alpha 1

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *