Google Pixel 4 și Google Pixel 4 XL sunt încă astăzi unele dintre cele mai bune smartphone-uri Android de pe piață, chiar dacă pentru calitatea excelentă a obiectivelor (unul dintre avantajele fiecărui smartphone Google Pixel) și optimizarea perfectă între software și hardware. .

Google trebuie să se impună mai mult dezvoltatorilor

În ciuda acestui fapt, mulți utilizatori nu sunt deloc entuziasmați de modul în care gigantul Mountain View gestionează smartphone-urile menționate mai sus în ceea ce privește modul de utilizare a senzorilor de deschidere biometrică prezenți pe ei. “Google abandonează“, Am citit în postarea de pe Reddit în care mulți utilizatori se plâng că marea majoritate a aplicațiilor Android nu utilizați sistemul de deschidere a suprafeței biometrice Google Pixel 4 și Google Pixel 4 XL.

Mai exact, citim despre un utilizator care este constrâns să intre în mod constant pe site cod PIN pentru a putea accesa aplicația bancară deoarece, deoarece nu există senzor de amprentă pe Google Pixel 4 și Google Pixel 4 XL, nu există o altă modalitate de a accesa contul dvs. În realitate, cealaltă modalitate de acces ar fi acolo, dar dezvoltatorii nu implementează suportul API necesar din partea codului pentru a utiliza senzorii biometrici ai deschiderii suprafeței.

Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care tot mai mulți utilizatori Pixel din Statele Unite încep să ia în considerare trecerea la alte mărci; Google are și poate face mai multe, începând, de exemplu, să forțeze dezvoltatorii să utilizeze API-uri care permit utilizatorilor să utilizeze noii senzori pe care îi introduce în smartphone-urile lor, altfel există riscul ca aceștia să dispară de la an la an.

Ce părere aveți despre aceste plângeri? Ce ar trebui să facă Google pentru a asigura asistență deplină pentru smartphone-urile lor? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Revizuirea Google Pixel 4 XL

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *