OnePlus 9 Pro are o expoziție AMOLED LTPO din 6.7 inch definit de companie Afișaj fluid 2.0. Ecranul va avea apoi o rată maximă de reîmprospătare de 120 Hz dar tehnologia LTPO, combinată cu o gestionare precisă a software-ului, permite acestui afișaj să își reducă rata de reîmprospătare în funcție de aplicație și de utilizarea utilizatorului, economisind astfel multă energie a bateriei, fără a pierde fluiditatea. DisplayMate testați-l și încheiați testul acordând un A + excelent ca nota finală.

Afișajul OnePlus 9 Pro a fost mult apreciat de cei care au reușit să-l încerce, iar DisplayMate a apreciat în special capacitatea sa de a reproduce o gamă largă de culori, chiar și printre cele mai largi măsurate vreodată de site-ul specializat. Evaluarea A + îl pune de fapt la egalitate cu alte 13 smartphone-uri și dintre acestea 5 (inclusiv OnePlus 9 Pro) sunt considerate practic indistincte de perfecțiune.

OnePlus 9 Pro are unul dintre cele mai bune ecrane de pe piață

Apropo de culori, smartphone-ul, prin intermediul OOS, vă permite să setați ecranul în modul „natural” pentru a selecta pentru noi gama de culori potrivită pentru conținutul pe care îl folosim. Dacă în schimb dorim să mergem mai departe și să ne bucurăm de culorile luminoase și saturate, afișajul clasic AMOLED, în opțiunile avansate puteți alege „Wide Gamut AMOLED” care acoperă 139% din spațiul sRGB și 110% din spațiul DCI- P3.

Ecranul a primit apoi note foarte mari pentru contrast, cu performanțe excelente de intensitate și precizie. Comparativ cu OnePlus 8 Pro, acest nou model de la compania chineză are, de asemenea, un afișaj mai luminos, cu moduri diferite care favorizează luminozitatea sau precizia culorilor. Din nou, alegând scala de culori AMOLED îmbunătățită, DisplayMate a găsit o bună capacitate de a reproduce culorile atât în ​​exterior, cât și în interior.

Rezultatele excelente obținute în câmp deschis sunt date de reflectanța foarte scăzută a ecranului, doar 4,4% din lumina care ajunge pe el, de fapt, este reflectată de afișaj. De parcă nu ar fi fost suficient, în modul „luminozitate ridicată” ecranul a reușit să atingă 1655 de nits impresionante.

Unii recenzori nu au fost la fel de norocoși pe cât s-a raportat că unele mostre nu arătau negri perfecti în HDR și, sperăm, acest lucru poate fi doar o eroare de remediere. În orice caz, aici puteți găsi recenzia completă DisplayMate a ecranului OnePlus 9 Pro.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *