Încă vești proaste venite din Coreea de Sud, întotdeauna legate de divizia mobilă de LG. Se pare că până acum există câteva îndoieli: LG Electronics a decis asta a închis ramura mobilă, aflat în necaz constant în ultimele timpuri.

LG va închide divizia de telefoane mobile: în Coreea sunt practic siguri

După următoarea oprire majoră a dezvoltării mărcii și câteva încercări evident nereușite de a vinde divizia de telefoane mobile, aparent LG a decis să o închidă pentru a evita alte pierderi de bani. Pe baza indicațiilor din Coreea de Sud și „surse din industrie”, va exista, de asemenea, o dată pentru anunț și este chiar după colț: LG poate comunica decizia sa la următoarea ședință a consiliului 5 aprilie 2021.

Potrivit sursei, compania continuă să transfere angajații către alte ramuri ale afacerii, deși un purtător de cuvânt a spus următoarele, lăsând aparent câteva sclipiri:

Nu este nimic de comentat. Tot ce putem spune este că fiecare posibilitate este deschisă. Deși nu putem confirma acest lucru în acest moment, anunțăm direcția specifică a diviziei noastre de telefonie mobilă.

Deși știrile ajung într-o zi foarte specială (azi este 1 aprilie, dacă nu ai fi observat, Ed), credem că poate fi credibil, având în vedere dificultățile prin care trece LG Mobile în această perioadă și știrile care au loc la începutul anului 2021. Ești încă fericit cu proprietarii de smartphone-uri LG? Spune-ne a ta în cutia obișnuită.

Vă poate interesa: Recenzie LG Wing

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *