Acum câteva ore Pete Lau, CEO OnePlus, a dezvăluit noutăți și caracteristici importante pe OnePlus 9, OnePlus 9 Pro și OnePlus 9R, familia smartphone-urilor de ultimă generație care vor fi dezvăluite oficial pe 23 martie în timpul unui eveniment.

Durează doar 29 de minute pentru încărcare de 100%

Una dintre cele mai importante caracteristici ale OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro este suportul pentru Warp Charge 50W încărcare wireless, capabil ajunge la încărcare de 100% în 43 de minute. Acesta este un pas major de la Warp Charge 30 W introdus la lansarea OnePlus 8T – pentru comparație, Warp Charge 30 W a reîncărcat 50% din bateria OnePlus 8T în 30 de minute.

oneplus 9 pro warp încărcare 50 65 w

Suportul pentru încărcare wireless de 50W este limitat la OnePlus 9 Pro, în timp ce modelul OnePlus 9 se oprește 15 W. Ambele, însă, pot profita de Warp Charge 65 W pe cablu: prin care, de fapt, ambele smartphone-uri întâlnesc 100% solicitat numai 29 minute.

Noua familie de smartphone-uri folosește un anumit sistem intern de baterii caracterizat prin două celule care pot fi reîncărcate simultan la 25 W. OnePlus, utilizând tensiunea înaltă și bazându-se pe unele tehnologii brevetate, este capabil să garanteze viteza mare de încărcare fără a provoca deteriorarea componentelor interne și a bateriilor.

Același tampon de încărcare fără fir, de exemplu, depinde acum de el Două bobine de încărcare fără fir care vă permite să încărcați smartphone-ul în modul peisaj sau fotografie și, de asemenea, folosește un ventilator pentru a reduce puterea de căldură naturală.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *