OnePlus Nord a marcat revenirea lui OnePlus în gama medie, un segment de piață de o importanță enormă pentru orice companie de înaltă tehnologie și care a oferit gigantului chinez o modalitate de a crește și de a reuși să devină compania de succes care este acum.

OnePlus Nord SE nu va ajunge niciodată

OnePlus Nord, prezentat în iulie 2020, a fost foarte apreciat de critici pentru calitatea generală și mai ales pentru raportul excelent calitate / preț. Succesul terminalului a determinat aceeași companie să evalueze crearea unei alte versiuni, așa cum fusese deja discutat la sfârșitul lunii decembrie 2020, dar astăzi aflăm că OnePlus Nord SE a fost șters și nu va vedea niciodată lumina zilei.

Motivul acestei schimbări bruște de strategie este evident necunoscut, dar este probabil ca compania să fi decis să își investească resursele în proiecte mai profitabile. Unul dintre acestea, de exemplu, ar putea fi succesorul așteptat al OnePlus Nord N10 5G ale cărui presupuse redări au fost deja lansate săptămâna trecută.

În măsura în care sursele de Max Jambor sunt aproape întotdeauna fiabile, este întotdeauna bine să luați aceste informații cu precauție: nimeni nu știe cu adevărat ce planuri de dezvoltare a produselor OnePlus are în curs de desfășurare.

S-ar putea să vă intereseze și: Recenzia OnePlus Nord

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *