Previzualizarea diferită a dezvoltatorului Android 12 au dezvăluit câteva dintre noile emoji care își vor găsi locul în următoarea lansare majoră a Android. Dacă un utilizator cu un dispozitiv Google Pixel are deja un mod de a-i vedea funcționând, unul nou Modulul Magisk permite tuturor să adauge puțin emoji 13.1 pe orice smartphone Android.

Emoji 13.1 pentru toată lumea

Înainte de a trece la sfârșitul articolului pentru a descărca emojis, am dori să specificăm câteva condiții esențiale pentru a le putea folosi: un smartphone aflat în posesia dvs. trebuie să-și aibă rădăcinile și echipat cuultima versiune de Magisk. Acestea fiind spuse, modulul Magisk pentru emoji 13.1 înlocuiește fișierul de fonturi care gestionează emoji-urile pe Android adăugând cele pe care le puteți vedea în imaginea de mai jos din dreapta.

Cu acest mic truc puteți trimite instantaneu unele dintre noile emoji 13.1, dar este doar o mică parte în comparație cu cele care vor fi implementate pe Android 12. În viitor, se pare că Google va face mai ușoară actualizarea emoji-urilor pe Android, așa cum am văzut acum câteva luni în această știre. Se pare că echipa de dezvoltare care se ocupă de Android 12 lucrează la o caracteristică care elimină conexiunea emojis din ea Actualizări de sistem Android, facilitând astfel implementarea de noi emoji-uri prin simple actualizări de software.

Descărcați modulul Magisk

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *