Se pare că a sosit timpul Google folosește propriul său chipset în Pixel, după ani de zvonuri, și să-l sugereze sunt colegii întotdeauna bine informați din 9to5google, care a reușit să obțină informații exclusive pe această temă.

Google Pixel 6 și Pixel 5a 5G cu Whitechapel SoC

Conform informațiilor lor și a ceea ce susțin, primul smartphone Google care se laudă cu un chipset personalizat, de casă, ar trebui să fie cel mai important anul acesta și acesta este Google Pixel 6, care va fi dezvăluit în primele săptămâni de toamnă. nu excludeți că ar putea găsi și spațiu în interiorul unui smartphone ceva mai puțin eficient, poate Google Pixel 5a 5G.

SoC în cauză, care ar trebui să funcționeze Google Pixel 6 și poate un alt smartphone, este cunoscut intern ca Whitechapel (Numărul platformei GS101) și ar trebui realizat cu ajutorul Samsung, care este un pionier în acest sector datorită Exynos. Acest lucru este critic, deoarece înseamnă Google SoC se mândrește cu câteva elemente comune, atât fizice, cât și software, cu Exynos, care de ani de zile alimentează milioane de smartphone-uri și tablete Samsung.

În prezent, nu există alte informații despre acest subiect, în special partea tehnică, dar acest lucru este de bun augur și confirmă dorința Google de a deveni mai serioși cu Pixels, întotdeauna cu iPhone-uri Apple concentrate; sperăm că va fi ocupat și cu alte aspecte, poate începând cu cel fotografic.

Citește și: recenzia Google Pixel 5

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *