În aceste ore Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A21s și LG VELVET primesc câteva actualizări software importante. Să aflăm în detaliu în următoarele capitole.

Nouă actualizare A515FXXU4EUC8 pentru Samsung Galaxy A51

Samsung continuă să fie una dintre cele mai bune companii în ceea ce privește disponibilitatea actualizărilor de software. De fapt, după lansarea unei actualizări importante pentru întreaga familie Samsung Galaxy S21, în aceste ore publică și o actualizare pentru Samsung Galaxy A51.

Firmware-ul A515FXXU4EUC8, care se răspândește în prezent în Rusia, aduce toate noutățile despre Un IU 3.1 pe lângă patch-urile de securitate din aprilie 2021. Cea mai recentă versiune de personalizare Android a Samsung conține câteva modificări minore în ceea ce privește interfața grafică, mai multe îmbunătățiri ale camerei și multe altele.

Cum se actualizează Samsung Galaxy A51 |

Actualizarea la Samsung Galaxy A51 este limitată în prezent la piața rusă, așa că va trebui să așteptăm câteva săptămâni înainte de a ajunge și în țara noastră. Puteți verifica disponibilitatea acestuia prin traseu Setări > Actualizare de software > descarca si instaleaza.

Nouă actualizare a A217NKSU5CUC7 pentru Samsung Galaxy A21s

Venind pe smartphone-ul Samsung Galaxy A21s, terminalul primește firmware-ul A217NKSU5CUC7 bazat pe Android 11. Aceasta este o veste bună pentru mulți utilizatori cu acest smartphone, mai ales având în vedere că terminalul trebuia să primească cea mai recentă versiune de Android începând din mai 2021.

Cum se actualizează Samsung Galaxy A21s

Așa cum am văzut cu Samsung Galaxy A51, modelul Samsung Galaxy A21s este, de asemenea, actualizat în același mod: puteți verifica prezența noii actualizări de altfel. Setări > Actualizare de software > descarca si instaleaza.

Nouă actualizare Android 11 pentru LG VELVET

Când vine vorba de smartphone-ul gigantului sud-coreean LG VELVET, compania anunță lansarea lansării mult așteptatei actualizări pentru Android 11. Actualizarea optimizează performanța generală a smartphone-ului Android, precum și aduce cele mai recente știri. a sistemului de operare Google.

Cum se actualizează LG VELVET |

Actualizarea la Android 11 pentru LG VELVET este disponibilă imediat pentru toate modelele fără marcă, în timp ce pentru modelele din versiunea TIM va trebui să așteptăm puțin mai mult. Dacă aveți un smartphone, puteți verifica disponibilitatea actualizării prin meniul Setări corespunzător.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *