Săptămâna de închidere de astăzi a văzut, de la Xiaomi, prezentarea unei cantități mari de smartphone-uri, inclusiv noile stele Xiaomi Mi 11 Ultra și Xiaomi Mi MIX Fold, capabile să păstreze comparația cu cele mai bune smartphone-uri de concurență. La fel ca orice smartphone prezentat, în acest caz există și multe imagini de fundal noi, care îi fac pe fani fericiți, cărora le place să-și personalizeze dispozitivul.

Peste 60 de imagini de fundal gata de utilizare

Cu excepția cazului în care ați decis deja să cumpărați unul dintre noile smartphone-uri, așa că așteptați cu nerăbdare posibilitatea de a încerca unul dintre cele peste 60 de imagini de fundal incluse în cele două flagship-uri chinezești de pe dispozitiv. Sunt 30 dintre cei prezenți în interior Xiaomi Mi 11 Ultra, împărțit în șase secțiuni diferite, toate cu rezoluție QHD + (1440 x 3200 pixeli) și statică (nu există imagini de fundal animate atunci).

Există șapte fundaluri naturale, 4 geometrice, 3 Nebuloase dinamice, 3 fundaluri minimaliste, 4 alb-negru și 4 dedicate lui Marte, pe lângă fundalul automat. Toate imaginile, dintre care puteți vedea o previzualizare în galeria de mai jos, pot fi descărcate de pe acest link datorită muncii lui kacskrz, membru al dezvoltatorilor XDA.

Există 33 de fundaluri extrase din Xiaomi Mi MIX Fold, primul smartphone pliabil al gigantului chinez, în acest caz și la rezoluție înaltă. Unele au un factor de formă 4: 3 (2480 x 1860 pixeli) altele în loc de un factor 1: 1 (2520 x 2520) și pot fi utilizate nu numai pe smartphone-urile dvs., ci și ca fundal de computer (Windows, Linux sau Mac până la fi).

Avem cinci imagini de fundal pentru modul PC, șapte texturi naturale, patru din seria Musubi, trei imagini de fundal animate din Nebula dinamică, șapte imagini minimaliste și șapte imagini statice ale lui Marte. De asemenea, în acest caz este posibil să descărcați pachetul cu toate imaginile la rezoluție maximă, în timp ce mai jos puteți vedea câteva previzualizări.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *