In timp ce OnePlus se pregătește să dezvăluie noua familie de smartphone-uri de ultimă generație pe 23 martie și, de asemenea, ne oferă posibilitatea de a descoperi o mulțime de știri despre ele, cum ar fi tehnologia incredibilă de încărcare rapidă, în aceste ore gigantul chinez a început să lanseze actualizarea la OxygenOS 10.3.9 pentru OnePlus 6 și OnePlus 6T.

Nou în actualizarea OxygenOS 10.3.9

Actualizarea OxygenOS 10.3.9 pentru OnePlus 6 și OnePlus 6T aduce vești puține, dar bune, inclusiv:

  • actualizare pentru patch-uri de securitate februarie 2021;
  • Actualizare GMS;
  • remedieri de erori și îmbunătățiri generale ale stabilității sistemului.

Din păcate, schimbarea oficială nu se referă la alte știri, ci la sosirea Patch de securitate februarie 2021 este cu siguranță o veste pentru un dispozitiv cu câțiva ani pe umeri.

Cum se actualizează OnePlus 6 și OnePlus 6T

Actualizarea OxygenOS 10.3.9 pentru OnePlus 6 și OnePlus 6T va fi lansată ca întotdeauna în etape. Compania chineză trimite, în general, actualizarea OTA către un procent mic de utilizatori pentru a-i testa stabilitatea și a preveni apariția unor erori critice, precum cele care au dus la oprirea lansării actualizării Android 11 pentru OnePlus North.

În cazul în care nu doriți să așteptați notificarea actualizării OTA, puteți continua instalarea manuală a noului firmware prin linkurile de mai jos:

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *