Știam că, la jumătatea lunii martie, va sosi cea de-a doua previzualizare a dezvoltatorului Android 12, deoarece este planificată, așa că îl salutăm în această seară, așa cum a fost anunțat recent de Google cu un comunicat de presă.

Există Previzualizarea dezvoltatorului Android 12 este, ca și cel precedent, disponibil pentru descărcare numai pentru Google Pixels selectați, smartphone-uri pentru care aduce noi caracteristici la nivel grafic și funcțional și, prin urmare, nu poate fi instalat pe alte smartphone-uri.

Nou în previzualizarea 2 a previzualizării Android 12

Întrucât este al doilea, această previzualizare pentru dezvoltatori nu aduce modificări de epocă și din acest motiv include în principal inovații în ceea ce privește codul, partea de securitate, compatibilitatea aplicației, imaginea în imagine, suport pentru colțurile rotunjite și diverse alte lucruri mici care pot fi văzute toate în comunicatul de presă de la Google.

Există, totuși, și câteva inovații vizibile, deoarece privesc grafica și funcționarea sistemului, astfel încât să le putem arunca o privire; nu este mult, nu, ar trebui spus imediat, dar există ceva nou și interesant, așa că haideți să vedem secretele Android 12 Developer preview 2.

Cea mai evidentă pentru că atrage imediat atenția este modificarea tonului întunecat al temei întunecate: acum, se bazează pe un negru mai puțin întunecat și mai consistent cu elementele din interiorul său, după cum puteți vedea din imaginile de mai jos.

Apoi, există un nou ecran pentru a adăuga widget-uri în casa lansatorului: are în cele din urmă o grafică nouă și un aspect nou al temei cu restul graficii sistemului, completat cu animații drăguțe care fac totul mult mai plăcut.

Imaginea în imagine a fost în cele din urmă îmbunătățită și acum acceptă pinch-to-zoom pentru a mări pe ecran, atingeți de două ori pentru a extinde ecranul și trageți într-o parte a ecranului pentru a ascunde ecranul.

Există, de asemenea, modificări evidente în multitasking, deoarece acum pictograma aplicației deschise este separată de ecranul său.

O altă modificare grafică evidentă se referă la widget-ul aa-glance, care acum poate fi mutat și lateral, atât la dreapta cât și la stânga, acasă; cu toate acestea, poate fi ridicat, din nou, și central, astfel încât acum susține trei poziții pe orizontală.

În cele din urmă, există mici trucuri grafice și funcționale ici și colo: ecranul de introducere a pinului de pe ecranul de blocare a fost ușor revizuit, ecranul pentru partajarea parolei rețelelor Wi-Fi are întotdeauna o temă clară, un mod manual este în sfârșit funcțional și poate fi activat în setările sistemului și Google Chrome are o pictogramă circulară în docul de acasă.

Actualizare pentru previzualizarea 12 a dezvoltatorului Android 12

Procedura de instalare a actualizării pentru Android 12 Developer preview 12 este de obicei utilizată pentru instalarea previzualizării dezvoltatorului și utilizată pentru a instala versiunea anterioară. Pentru aceasta, vă trimitem la imaginea din fabrică și la fișierele OTA care pot fi descărcate de pe site-ul Google cu linkurile de mai jos, care trebuie instalate manual.

Imagine din fabrică OTA

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *