AAWireless este un dongle ieftin care poate aduce Android Auto Wireless în orice model de mașină. În ultimele câteva luni, a obținut un anumit succes pe IndieGoGo, în ciuda câtorva întârzieri minore și a problemelor legate de creșterea prețului de listă datorită implementării unui nou model de procesor mai scump.

Atenție la unele smartphone-uri Xiaomi …

Unii utilizatori cu smartphone-uri Xiaomi care au primit dongle, afirmă unele probleme (în unele cazuri destul de importante) cu versiunile vechi de Android. De fapt, în prezența unui dispozitiv cu Android 9 Pie sau Android 10, există o mare probabilitate ca conexiunea dintre dongle și smartphone Nu se produce. Din informațiile partajate pe net se pare că problema se datorează software-ului Xiaomi și nu datorită vreunui dongle de erori.

Cu toate acestea, dificultățile nu se limitează la smartphone-urile Xiaomi: se pare că unele modele de mașini de marcă Volkswagen aveți câteva probleme de interfață cu AAWireless. Mulți utilizatori se plâng de întârzieri audio în comparație cu imaginile afișate pe sistemul de infotainment sau chiar de coliziunea interfeței în cazul unei întârzieri de o anumită importanță. Eroarea apare foarte des atunci când schimbați piesele audio, dar din fericire se pare că echipa de dezvoltare are deja o soluție probabilă la problemă.

… și câteva mașini Volkswagen

În orice caz, în ciuda micilor probleme, AAWireless nu a cauzat dureri de cap majorității cumpărătorilor, ceea ce este un rezultat bun, având în vedere compania mică care este implicată în dezvoltarea dongle-ului. Dacă sunteți interesat de proiect, puteți cumpăra AAWireless pe acest link IndieGoGo.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *