În urma atenției reînnoite a mass-media și a rețelelor sociale asupra problemei siguranței copiilor, în urma controlului vârstei TikTok pentru copiii sub 13 ani și în urma unor anchete recente efectuate de -Garantor privat pe Facebook și Instagram, De asemenea fotografie social media este pe cale să sosească într-una versiunea pentru copii.

Instagram Kids va veni în curând

Pe liniile Facebook Messenger Kids, departamentul Instagram al companiei Zuckerberg lucrează la o versiune a acestuia. pentru tinerii sub 13 ani.

Cu doar câteva ore în urmă, au apărut știri cu privire la introducerea unei noi funcții pe versiunea clasică a Instagramului, care are ca scop împiedicarea adulților să trimită mesaje persoanelor sub 18 ani (citiți mai multe aici).

Planul a fost confirmat de mai mulți membri interni, inclusiv Adam Mosseri, rețeaua socială actuală numărul unu care, în timpul unui interviu cu BuzzFeed Știri a comentat problema în următoarele cuvinte: “Rămân multe de făcut, dar o parte a soluției este crearea unei versiuni de Instagram pentru copii și tineri pe care părinții o pot controla.“.

Primul pas către o utilizare mai echilibrată, moderată și sigură trece și aici; și în acest moment este probabil să vă așteptați la o disponibilitate care este aproape acum.

S-ar putea să vă intereseze și: Toate caracteristicile ascunse ale Instagram 2020 (articol și videoclip)

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *