Cunoașteți funcția »Vedere a directorului„De la Samsung? Probabil că nu este o opțiune binecunoscută, deoarece – deocamdată – este rezervată exclusiv smartphone-urilor Seria Samsung Galaxy S21. Funcția de vizualizare a regizorului vă oferă mai mult control asupra imaginilor pe care le fotografiați sau le fotografiați afișându-le. fotografii și unghiuri diferite a fiecărei camere: Ultra-Wide, Wide și Tele.

O caracteristică mult mai utilă pentru videoclipuri, mai degrabă decât pentru fotografii, deoarece vă permite să treceți de la o vizualizare la alta cu un gest simplu, înregistrând cu mai multe obiective simultan. Chiar și cu camera internă. Aceasta oferă vlogger noi instrumente de lucru, datorită cărora puteți realiza un videoclip care arată în același timp ce se întâmplă în spatele smartphone-ului și ce, dimpotrivă, se întâmplă în față.

Nu mai este o caracteristică exclusivă a Samsung Galaxy S21

De ce vorbim despre regizor? întrebi. Răspunsul este foarte simplu: în curând, această caracteristică este posibil să nu mai fie rezervat exclusiv doar pentru Samsung Galaxy S21 și astfel ajung pe smartphone-urile mai vechi. Știrile provin din paginile T-Mobile SUA, care a actualizat recent Samsung Galaxy S20 pentru a include instrucțiuni despre cum să utilizați Director View.

Trebuie remarcat faptul că această caracteristică nu este încă disponibilă pe smartphone-urile din seria Galaxy S20, deci există două ipoteze: fie T-Mobile SUA a actualizat accidental secțiunea referitoare la această familie de smartphone-uri, fie a anticipat ceea ce proprietarii Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 +, Samsung Galaxy S20 FE și Samsung Galaxy S20 ultra 5G vor urmări în curând pe smartphone-urile lor. La urma urmei, compania a adus în mod repetat câteva funcții cheie ale smartphone-ului bine pe modele mai vechi, iar View’s View poate fi un alt astfel de caz.

Prin urmare, în prezent, vă recomandăm să luați aceste informații cu clești, deoarece Samsung nu a comunicat sau lansat încă nimic despre acestea. De asemenea, nu există informații cu privire la data lansării următoarei actualizări Samsung: cea mai recentă datează de luna trecută și a introdus One UI 3.1.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *