Garmin Actualizați Abordare, seria dedicată iubitorilor de golf, introducând două nou golfwatch și laptop: hai să vorbim despre asta Abordare Garmin S42, un ceas cu un design elegant; Abordare Garmin S12, un ceas inteligent intuitiv și funcțional; este Abordare Garmin G12, un dispozitiv practic care poate fi atașat la o centură sau o geantă. Aceste noi dispozitive oferă un receptor GPS integrat și peste patruzeci de mii de terenuri de golf preîncărcate, oferind jucătorului o serie de indicii care îi permit să-și îmbunătățească strategiile de joc.

În plus, noile abordări sunt compatibile cu senzorii CT10 care, atunci când sunt aplicați la capătul stick-ului, înregistrează și analizează dinamica loviturii, care oferă îndrumări bazate pe compararea rezultatelor anterioare. Functioneaza Vedere verdeîn schimb, permite fiecărui jucător de golf să obțină o reprezentare grafică a verdelui pe care urmează să-l atingă. Toate aceste informații pot fi apoi consultate în profunzime pe aplicație Garmin Golf, care, printre multe alte lucruri, vă permite, de asemenea, să vă monitorizați scorecard-ul și să participați la clasamente și turnee săptămânale.

Abordare Garmin S24

După cum era anticipat, Abordare Garmin S42 este modelul care se caracterizează prin ddesign mai elegant cu ramă de oțel. Este echipat cu un afișaj color de 1,2 inci și oferă mai multe caracteristici pentru teren, cum ar fi detectarea automată și înregistrarea fotografiilor și a distanțelor. Dispozitivul oferă, de asemenea, diverse funcții de fitness cu profiluri sportive pre-operate, analiza somnului și gestionarea notificărilor. Bateria oferă autonomie de până la 15 ore dacă are GPS activ și până la 10 zile în modul smartwatch. Garmin Approach S42 este disponibil la prețul recomandat de 299,99 euro.

Garmin lansează două noi ceasuri de golf și un laptop pentru a se potrivi în geanta 1

Abordare Garmin S12

Abordare Garmin S12 pe de altă parte, are un design mai curat și mai simplu. Dispune de un afișaj monocrom de 1,3 inci și un mod de afișare Numere mari, care mărește dimensiunea fontului și ușurează citirea informațiilor. Acest dispozitiv oferă un tablou de bord digital și actualizează fără fir datele jucătorului prin intermediul aplicației Garmin Golf. Garmin Approach S12 este disponibil la un preț recomandat de 199,99 euro.

Garmin lansează două noi ceasuri de golf și un laptop pentru a prinde cu geanta 2

Abordare Garmin G12

În cele din urmă, laptopul inovator Abordare Garmin G12, care se caracterizează prin designul său rotund și subțire și afișajul monocrom de 1,3 inci. Funcțiile pe care le oferă sunt aceleași ca și Garmin Approach S12, în timp ce clipul său vă permite să îl atașați în siguranță la centură sau la geanta de golf. Bateria garantează o durată de până la 30 de ore cu GPS activ. Garmin Approach G12 este disponibil la un preț recomandat de 149,99 euro.

Garmin lansează două noi ceasuri de golf și un laptop pentru a prinde cu a treia geantă

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *