Google a introdus noi caracteristici substanțiale pentru Gmail și întoarcerea unei chei esențiale, deoarece este controversată asupra ei Muzica pe YouTube.

Serviciul de e-mail vede adăugarea de file pentru Chat Google este Camere de asemenea, pentru toți clienții care au un plan gratuit. Muzica pe YouTube pe de altă parte, vede revenirea controversatului buton „Shuffle” în timp ce aruncă aplicația pe un alt dispozitiv. Să găsim împreună aceste noi actualizări.

Chatul și camerele Google ajung pe Gmail, iată cum să le faceți posibile

Scopul final al Google este transformarea Gmail în locul dvs. de muncă digital unic, prin integrare Chat Google, noua aplicație de mesagerie de la Google și Camere, o aplicație în care creați camere virtuale în care echipele de lucru se pot coordona și comunica. Intenția Google este clară: să creeze o locație digitală unică, echivalentă cu Slack și alte servicii similare care, odată cu pandemia și introducerea smartworking, au înregistrat numere record, în care permit grupurilor de lucru să gestioneze fluxul de lucru.

Pe scurt, deci, acum Gmail poate conta pe patru secțiuni, organizate în file din partea de jos a interfeței: Mail, Chat, Camere și Meet (o secțiune introdusă în ultimele luni care integrează apelurile video Google Meet). Pe clientul web Gmail, împărțirea în secțiuni este diferită grafic: acestea apar în meniul din stânga și le puteți ascunde oricând.

Următoarea caracteristică va fi posibilitatea de a vizualiza apelurile Google Meet în modul imagine în imagine în interfața Gmail.

Gmail

Cele patru file care conțin Gmail vor fi împărțite de acum înainte.

Iată cum puteți activa filele noi pe Android pentru toată lumea:

 • Accesați setările contului dvs. Gmail.
 • Selectați opțiunea Chat din secțiunea General.
 • Urmați tutorialul inițial pentru a putea utiliza Google Chat și Rooms.
 • Tasta de amestecare apare în timp ce YouTube Music este utilizat pe Google Cast

  Nu numai actualizări pentru Gmail, ci și pentru YouTube Music, care vede revenirea tastei de amestecare. Adăugarea unei astfel de caracteristici de bază la o aplicație de redare a muzicii ar trebui să apară sub radar, dar nu în cazul Google. Sosirea amestecului în timpul fluxului Muzica pe YouTube pe Google Cast este un subiect controversat.

  De fapt, de luni de zile, gigantul Mountain View încearcă să introducă această caracteristică de bază fără succes, din cauza erorilor de redare continuă și a erorilor care l-au obligat să retragă în mod repetat actualizarea.

  Se pare că de data aceasta butonul de amestecare este aici pentru a rămâne din cauza numeroaselor rapoarte de la utilizatorii versiunilor Alpha și Beta ale aplicației. Vom vedea dacă funcția poate fi accesată și pe versiunea stabilă a YouTube Music.

  S-ar putea să vă intereseze, de asemenea: Gmail pentru Android este îmbogățit cu o funcție inteligentă pe care o iubiți

  .

  Leave a Reply

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *