Google I / O 2021 va fi păstrat complet online, datorită situației de urgență curentă legată de COVID-19, iar Google a lansat recent „vânătoarea de comori” clasică care va dezvălui data evenimentului. Anul acesta soluția este decisiv complexă și a fost nevoie de aproximativ zece pași pentru a descoperi data finală.

Google I / O 2021 va avea loc în luna mai

Nu este nou faptul că evenimentul Big G dedicat dezvoltatorilor are loc în luna mai, dar vizitând pagina de pornire, utilizatorul se găsește în fața unui nou test, care prin citate celebre și cărți perforate duce la soluție. Dacă doriți să vă provocați abilitatea, nu citiți următoarele rânduri și mergeți direct în partea de jos a paginii, unde veți găsi linkul către prima întrebare.

Dacă, pe de altă parte, nu doriți să luați provocarea sau dacă doriți ajutor, mai jos veți găsi imaginile diferiților pași, în spatele cărora veți ajunge la soluție. Odată ce finalizați pasul 10, veți găsi acest lucru Google I / O 2021 va avea loc în luna mai. Nu este clar dacă va fi un eveniment live sau complet înregistrat, va fi spus de Google în zilele următoare și nu este clar dacă va avea loc ca de obicei la Mountain View Shoreline Amphitheatre.

Prin urmare, I / O Google 2021 va avea loc în trei zile, în perioada 18-20 mai 2021, iar înregistrarea la eveniment va fi deschisă în curând. Pentru prima dată nu vor exista bilete de cumpărat, astfel încât oricine se înregistrează va putea urmări întregul eveniment și zecile de sesiuni care animă cele trei zile concepute special pentru dezvoltatorii gratuiți.

În timpul evenimentului, va fi anunțată prima versiune beta a Android 12, sunt disponibile deja câteva Previzualizări pentru dezvoltatori, dar și multe alte știri, legate atât de aplicații și servicii existente, cât și de produse noi, poate chiar hardware. Când veți cunoaște Google, este posibil ca în următoarele câteva zile să pierdem câteva detalii suplimentare, așa că urmați-ne pentru a afla mai multe despre ceea ce ne așteaptă la Google I / O 2021. Dacă doriți să vă bucurați de soluția de joc, aici este linkul către prima întrebare.

Găsiți date Google I / O 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *