Coronavirusul a schimbat radical viața a miliarde de oameni din întreaga lume, dar este adesea uitat că chiar și cei mai tineri, adesea cei mai lipsiți de apărare, au fost obligați să schimbe radical modul în care se joacă și învață. Aceste revoluții au rezultat Google pentru a reevalua rolul aplicației Google Family Link pentru părinți pentru a oferi adulților un mod rapid și cuprinzător de a urmări modul în care tinerii folosesc dispozitivele inteligente acasă.

Mai mult control și libertate de utilizare a unor aplicații

În aceste ore, prin poșta oficială, compania dezvăluie câteva știri care vor afecta în curând părinții care folosesc Google Family Link. De fapt, gigantul Mountain View a acceptat numeroase cereri din partea părinților care „se concentrează din ce în ce mai mult pe modul în care copiii folosesc dispozitivul, mai degrabă decât pe cât timp“.

Din acest motiv, în curând va fi posibil să etichetați unele aplicații ca „Mereu permis„, Astfel încât copiii să le poată folosi pentru o perioadă mai lungă de timp, chiar și atunci când ajung să folosească dispozitivul. “De exemplu, „Citiți nota”dacă copilul dvs. are nevoie de aplicații specifice pentru a învăța, acestea pot fi etichetate ca întotdeauna permise, astfel încât să nu se numere în limita zilnică de utilizare.

Google adaugă, de asemenea, mai multe detalii pe ecranele de raportare zilnice, săptămânale și lunare ale Family Link; astfel părinții pot afla rapid cât de mult au folosit copiii aplicațiile permise întotdeauna.

În cele din urmă, compania a lansat și noul site families.google pentru a ajuta părinții să gestioneze mai bine utilizarea tehnologiei copiilor lor prin ghiduri și informații de la companii bine stabilite care lucrează în acest domeniu.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *