Ziua știrilor pentru Google care a anunțat o nouă funcție pentru Google Calendar, un nou serviciu de comunicare cu farmacii și primire de informații cu privire la farmacii vaccin pentru Covid-19 in Statele Unite și a apărut o nouă actualizare pentru aplicația Google Home, să le privim împreună în detaliu.

S-a adăugat posibilitatea de a amâna notificările din Calendar pe Chrome

Google Calendar este probabil cel mai utilizat calendar digital din lume, dar asta nu înseamnă că este fără probleme sau defecte. Una dintre acestea a fost rezolvată cu actualizarea de astăzi, care vă permite în cele din urmă să amânați notificările pe desktopul Chrome. Pentru a profita de această funcție, utilizatorul trebuie pur și simplu să activeze notificările pentru site și să îl deschidă într-o filă.

Opțiunea de amânare a notificării apare lângă numele evenimentului, selectând „altul”, de fapt, găsim elementele „amână” și „setări” într-un mic meniu. Va fi automat posibil să amânați notificarea doar pentru un minut, dar permiteți modificarea acestui parametru în setări și puteți amâna notificarea de câte ori doriți.

Notificare calendar Google

Aplicația Google Home pentru Android ajunge la versiunea 2.34 și adaugă noi funcții și suport pentru a doua generație Nest Hub

rola versiunea 2.34 a Google Home, o aplicație utilă pentru controlul dispozitivului inteligent al companiei americane. În această actualizare găsim asistență pentru a doua generație a Nest Hub și acces la graficele de utilizare a rețelei wifi de pe dispozitivele Google / Nest pe care le avem.

Când deschidem fila „Rețea” găsim un nou element „viteză și utilizare”, capabil să afișeze un grafic foarte interesant, care va arăta cantitatea de încărcări și descărcări făcute în 1, 7 și 30 de zile. De asemenea, vom avea date în timp real disponibile pentru fiecare dispozitiv, o funcție care lipsește de ceva timp, deoarece clientul Google Wifi este acum depășit.

Google va face posibilă cererea farmaciilor pentru informații despre vaccinurile Covid-19 prin Căutare și Hărți, în Statele Unite

Începând de astăzi, Google vă permite să comunicați cu farmaciile grupului Albertsons direct din Căutare și Hărți. Albertsons are mai multe lanțuri de farmacii în Statele Unite, pe care utilizatorii americani le vor putea contacta acum prin serviciul Google Business Messages. Utilizatorul va putea obține informații rapid de la o farmacie locală, care poate ajuta la adecvarea acesteia, disponibilitatea vaccinului și capacitatea de a solicita o întâlnire de vaccinare.

Vaccinarea Google SUA

Google Business Messages oferă, de asemenea, roboți care pot răspunde automat la cele mai frecvente întrebări, astfel personalul farmaciei se poate dedica în întregime organizării schimbării și administrării vaccinurilor. Parteneriatul dintre Albertsons și Google este cu siguranță un pas pozitiv pentru campania de vaccinare din SUA și așteptăm cu nerăbdare să vedem ceva similar și aici.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *