La fel ca și generațiile anterioare de Google Chromecast, și noul model Google Chromecast cu Google TV este capabil să arate utilizatorilor imaginile lor preluate din Google Photos, dar funcția de economisire a ecranului a pierdut recent unele dintre informațiile afișate în general, cum ar fi data și locația.

Până de curând, de fapt, screensaver-ul Google Photos de pe Google Chromecast (de orice generație) arăta ora pe o parte a ecranului, cu informații despre fotografia în sine (cum ar fi numele albumului, data și locul). unde a fost făcută fotografia, în cazul în care aceste detalii sunt disponibile) în stânga.

Unele informații despre Google Chromecast cu Google TV dispar

De asemenea, cu o actualizare recentă, echipa Google a eliminat aceste informații din screensaver-ul Google Photos de pe Google Chromecast cu Google TV și, conform celor descoperite de utilizatorii care au găsit aceste știri, nu par să existe setări de făcut aceste date reapar.

Google Chromecast cu Google TV

Vă reamintim că anterior aceste informații ar fi putut fi eliminate manual prin dezactivarea opțiunii „Date foto personale” din setările dispozitivului din aplicația Google Home, dar acum, chiar și cu opțiunea activată, datele nu mai sunt afișate.

Acesta este probabil un test A / B efectuat de echipa Google cu un cerc restrâns de utilizatori și personalul 9to5Google a încercat să contacteze gigantul Mountain View pentru a obține explicații despre acesta, în acest moment fără feedback.

De asemenea, se pare că această modificare nu este exclusivă pentru Google Chromecast cu Google TV, dar a fost descoperită și pe diferite dispozitive bazate pe Android TV.

Aceasta este, fără îndoială, doar o mică schimbare, dar faptul că aceste date sunt disponibile rapid este cu siguranță util atunci când fotografiile sunt afișate în mod constant la televizor și speranța multor utilizatori este că, în viitor, va fi cel puțin posibil să se aleagă dacă vor fi afișate sau nu aceste informații. .

Citiți și: Cum să profitați la maximum de telecomanda Chromecast cu Google TV

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *