Lumea adevăratelor căști wireless pe care o vedeți Google angajat în familia de produse Google Pixel Buds, Din care modelul Google Pixel Buds 2 îl reprezintă cel mai recent. În ciuda unor probleme enervante care au afectat dispozitivul de ceva vreme, adevăratele căști fără fir ale gigantului Mountain View se caracterizează prin sunet high-end și unele caracteristici foarte interesante.

La ce lucrează Google?

Pentru a-și spori prezența pe o piață din ce în ce mai competitivă și aglomerată, brațul portabil al Google se poate baza acum pe cunoștințele Disonica, un startup specializat în dezvoltarea anumitor algoritmi capabili să ofere Audio 360 ° prin căști. De fapt, după cum se vede pe pagina LinkedIn a companiei, „Întrucât căștile sunt acum cel mai utilizat dispozitiv pentru ascultarea mass-media, Dysonics schimbă radical sunetul căștilor și îl face mai realist și mai captivant. Dysonics folosește algoritmi proprietari pentru a crea experiențe de sunet captivante la 360 ° folosind căști care recreează efectul natural de a fi înconjurat de boxe în spațiul real.. “

Ca colegi ai Protocol care au fost primii care au descoperit achiziția Dysonics de către Google, unii angajați trimiși la gigantul SUA lucrează la construcția “echipamente audioEste foarte probabil ca inginerii Google să studieze algoritmi de pornire pentru a oferi suport audio 360 ° pe noile modele Google Pixel Buds, pentru a concura în condiții egale cu versiunile respective disponibile pe Apple AirPods Pro și Galaxy.Buds Pro de la Samsung.

Ce părere aveți despre achiziția Google? Cumpărați o pereche de Pixel Buds cu audio 360 ° sau credeți că aceasta este o caracteristică supraevaluată? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

S-ar putea să vă intereseze și: Recenzia Google Pixel Buds 2

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *