Cu ocazia lansării fiecărei noi generații de smartphone-uri din seria Google Pixel, echipa gigantică Mountain View preîncarcă de obicei câteva imagini de fundal exclusive, imagini care mai devreme sau mai târziu vor fi încărcate în ele. Reţea, deci pot fi folosite și pentru personalizarea telefoanelor realizate de alți producători.

Săptămâna trecută, echipa Google a lansat un videoclip curios pe YouTube dedicat celor care doresc să treacă la un smartphone Google Pixel, concentrându-se pe cât de simplă și relaxantă este procedura de transferare a datelor de pe dispozitiv. Vechi în nou, totul într-un singur stil a filmelor clasice de meditație.

De asemenea, cei mai atenți utilizatori care urmăresc acel videoclip au observat prezența unui fundal pe care gigantul Mountain View nu l-a pus încă la dispoziție pentru descărcare și acest lucru a pus comunitate care se învârte în jurul Google și al lumii Android.

Astfel, un utilizator de pe Reddit a decis să recupereze el însuși acest fundal neditat din unele cadre video și a încercat să-l mărească și a obținut un rezultat care, potrivit lui, ar putea fi considerat nu tocmai optim, dar totuși mai mult decât acceptabil.

Iată noul tapet Google Pixel

Utilizatorul în cauză și / RigelOri0n1s3 au creat două versiuni ale acestui tapet, pe care le puteți vedea în următoarele imagini:

Dacă v-ați stârnit curiozitatea și doriți să descărcați aceste două imagini de fundal cu rezoluție Google Pixel completă, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe următoarele două linkuri:

Reamintim că săptămâna trecută au apărut și zvonuri (însoțite de câteva imagini furnizate) conform cărora Google ar putea lansa în curând un nou telefon de nivel mediu, care ar putea ajunge pe piață cu numele de Google Pixel 5a. Acum vedem.

S-ar putea să vă intereseze și: Recenzia Google Pixel 5

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *