În ultimele ore de către echipa de Google A sosit un nou videoclip dedicat celor care iau în calcul posibilitatea de a-și schimba smartphone-ul și de a cumpăra unul dintre diferitele modele din seria Google Pixel.

Videoclipul în cauză este unul dintre cele neobișnuite pe care, din când în când, echipa gigantului Mountain View le creează pentru a trezi curiozitatea utilizatorilor săi și de această dată a decis să se concentreze pe un format care amintește de cel adoptat în general pentru anti -filme de stres.

Bine, deci, începând să redați noul videoclip Google, se pare că vă aflați în fața unuia dintre multele videoclipuri de meditație care încearcă să explice modul cel mai bun de a face față stresului și relaxării, totul cu sprijinul imaginilor naturii.

Iată videoclipul neobișnuit de nou dedicat seriei Google Pixel

Filmul este dedicat în special procedurii pe care trebuie să o urmați pentru a vă transfera toate datele de pe un smartphone vechi pe noul Google Pixel achiziționat: echipa Google dorește să clarifice că este suficient să conectați cele două telefoane și sistemul totul automat.

Nu mai este nimic de făcut decât să vă doresc o vedere bună:

Vă reamintim că, până la lansarea Google Pixel 5a, utilizatorii italieni care doresc să cumpere un smartphone de la gigantul Mountain View se pot concentra asupra Google Pixel 4a, printre principalele sale caracteristici se numără un afișaj OLED de 5,81 inci cu rezoluție Full HD + (2.340 x 1.080 pixeli), procesor Qualcomm Snapdragon 730. 6 GB RAM LPDDR4x, 128 GB memorie integrată, modulul de securitate Titan M, 12,2 megapixeli spate cameră foto, cameră frontală de 8 megapixeli, conectivitate completă (Bluetooth 5.1 NO, NFC, GPS, GLONASS, Galileo, mufă de intrare audio de 3,5 mm, port USB Type-C 3.1 Gen 1), o baterie de 3.140 mAh și un corp mic (144 x 69,4 x 8,2 mm).

S-ar putea să vă intereseze și: Recenzia Google Pixel 4a

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *