În ciuda Google Fit oferă mai puține funcționalități decât alte servicii de sănătate și de sănătate, Google rămâne o opțiune viabilă pentru urmărirea pașilor, greutății corporale, ritmului cardiac și multe altele.

Cu toate acestea, unii utilizatori au raportat recent o eroare destul de frustrantă, care restabilește numărul de pași din Google Fit.

Conform celor raportate de utilizatorii care au întâmpinat problema, în ultimele zile Google Fit a resetat practic datele referitoare la numărul de pași parcurși zilnic în mod regulat.

Utilizatorii îngrijorați au observat că pașii și punctele ritmului cardiac de pe ecranul de start au fost resetate, chiar dacă datele au fost urmărite, cu toate acestea, în unele cazuri, acestea au fost afișate corect în ecranul de start.

Google Fit rezolvă problema ștergerii nedorite a pașilor

Cauza acestei probleme pare să fie legată de ora de vară, deoarece neplăcerile au apărut în jurul acelui timp.

Din fericire, odată cu noua versiune 2.52.13 a aplicației Google Fit, problema pare să fi fost rezolvată, de asemenea, datele nu par să fi fost afectate de bug, deoarece au reapărut după această actualizare, deci este probabil că a fost doar o chestiune de afișare.

La începutul acestei luni, Google Fit a introdus două funcții valoroase: monitorizarea ritmului cardiac și respirator.

S-ar putea să vă intereseze: Huawei Band 6 este oficial, cu un ecran mare și un preț redus

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *