Prin intermediul unui scurt comunicat de presă, publicat pe canalele sociale oficiale, Google anunță disponibilitatea Android 12 Developer Preview 2.1 pentru Google Pixel 3, 3a, 4, 4a, 4a 5G și 5, și în versiunea XL, care sunt singurele modele acceptate.

La mai puțin de o lună de la lansarea Developer Preview 2, prin urmare, vine o actualizare minoră, așa cum sugerează numărul versiunii, pentru Android 12 cu scopul de a remedia eroarea enervantă găsită în versiunea anterioară.

Noutăți în Android 12 Developer Preview 2.1

Așa cum am menționat mai sus, această nouă versiune de Android 12 Developer Preview aduce doar câteva îmbunătățiri ale performanței și stabilității, nimic mai mult. Nu există știri, nici grafice, nici funcționale, de niciun fel. Pentru cei mai curioși, schimbați registrul este următorul:

  • Această actualizare minoră pentru Android 12 Developer Preview 2 actualizează WebView pentru a remedia o problemă care a cauzat blocarea unor aplicații.

Actualizare la Android 12 Developer Preview 2.1

Procedura de instalare a actualizării pentru Android 12 Developer Preview 2.1 este de obicei utilizată pentru a instala previzualizarea dezvoltatorului și este utilizată pentru a instala versiunea anterioară. Pentru aceasta, vă trimitem la imaginea din fabrică și la fișierele OTA care pot fi descărcate de pe site-ul Google cu linkurile de mai jos, care trebuie instalate manual.

Imagine din fabrică OTA

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *