Printr-un scurt comunicat de presă, publicat pe canalele sociale oficiale, Google anunță disponibilitatea Android 12 Developer Preview 2.2 pentru Google Pixel 3, 3a, 4, 4a, 4a 5G și 5, și în versiunea XL, care sunt singurele modele acceptate.

La mai puțin de o lună de la lansarea Developer Preview 2, prin urmare, vine o actualizare minoră, așa cum sugerează numărul versiunii, pentru Android 12 cu scopul de a remedia eroarea enervantă găsită în versiunea anterioară.

Nou în previzualizarea dezvoltatorului Android 12 2.2

Așa cum am menționat mai sus, această nouă versiune de Android 12 Developer Preview aduce doar câteva îmbunătățiri ale performanței și stabilității, nimic mai mult. Nu există caracteristici noi, nici grafice, nici funcționale, de niciun fel. Pentru cei mai curioși, schimbați registrul este următorul:

  • S-a remediat o problemă care uneori făcea ca aplicația Setări să se oprească atunci când un utilizator încerca să acceseze setările Bluetooth. (Ediția nr. 180962266)
  • S-a rezolvat o problemă care făcea ca widgeturile să fie eliminate de pe ecranul de pornire după ce un utilizator a instalat o actualizare OTA.
  • Setați o problemă care a determinat trimiterea notificărilor de calitate scăzută a apelurilor Bluetooth chiar și atunci când calitatea apelului nu a fost afectată în prezent.
  • S-a rezolvat o problemă care făcea ca parolele rețelei WiFi să nu fie salvate în unele cazuri.
  • S-a rezolvat o problemă care făcea ca umbra de notificare să fie activată când ați tastat pe tastatura de pe ecran.
  • S-a rezolvat o problemă cu Codec 2.0 care putea provoca blocarea aplicațiilor pe unele dispozitive.
  • S-a rezolvat o problemă care ar putea provoca codificarea greșită a videoclipurilor atunci când sunt partajate.

Actualizare la Android 12 Developer Preview 2.2

Procedura de instalare a actualizării pentru Android 12 Developer Preview 2.2 este de obicei utilizată pentru a instala previzualizarea dezvoltatorului și este utilizată pentru a instala versiunea anterioară. Pentru aceasta, vă trimitem la imaginea din fabrică și la fișierele OTA care pot fi descărcate de pe site-ul Google cu linkurile de mai jos, care trebuie instalate manual.

Imagine din fabrică OTA

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *