Astăzi, 5 aprilie 2021, este prima luni a lunii și ca de obicei Google a inițiat eliberarea celor noi patch de securitate pentru smartphone-urile sale Pixel, în acest caz actualizat în luna Aprilie 2021.

Noile patch-uri de securitate din aprilie sunt disponibile prin intermediul OTA este imaginea fabricii pentru smartphone-urile gigantice Mountain View acceptate, și anume pentru Google Pixel 3, Google Pixel 3 XL, Google Pixel 3a, Google Pixel 3a XL, Google Pixel 4, Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4a, Google Pixel 4a 5G și Google Pixel 5.

Google Pixel 4a

Nou pentru Google Pixel 3, 3a, 4, 4a și 5

Printre inovațiile notabile, printre multe îmbunătățiri în stabilitate și performanță și noile patch-uri de securitate, trebuie să menționăm introducerea unor soluții specifice menite să îmbunătățească unele părți ale sistemului. Toate știrile sunt vizibile în buletinele de mai jos:

Buletin de securitate Pixel – Buletin de securitate Android

Cum se actualizează Google Pixel 3, 3a, 4, 4a și 5

Noile patch-uri de securitate din aprilie sunt disponibile prin intermediul OTA iar sub forma de imaginea fabricii pentru smartphone-urile suportate ale gigantului Mountain View, adică pentru toate modelele menționate mai sus.

Rămâi asigurat în cazul în care nu ai primit încă notificarea actualizare noua de unul singur Smartphone Pixel deoarece în următoarele câteva ore sau cel mult în câteva zile actualizarea va sosi pentru toate dispozitivele compatibile.

Cu toate acestea, dacă nu doriți să așteptați, puteți continua să îl instalați manual utilizând imaginea din fabrică sau pachetul OTA specific modelului dvs. Fișiere de descărcat pentru eventual instalare manuală de actualizare sunt disponibile de pe linkurile de mai jos.

Imagine din fabrică – fișier OTA

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *