Fără îndoială Mobile World Congress este cel mai așteptat eveniment pentru pasionații de telefonie și anul trecut, în ciuda încercărilor organizatorilor de a păstra clasica întâlnire cu expozanții și vizitatorii, din cauza pandemiei Coronavirus a fost luată decizia de a anula evenimentul.

Alegerea organizatorilor anul trecut a fost dictată, pe de o parte, de violența care a provocat pandemia de coronavirus în Europa și, pe de altă parte, de retragerea continuă a producătorilor importanți și a multor producători. Se întreabă ce se va întâmpla pentru ediția din acest an.

Google nu va participa la Mobile World Congress din 2021

De asemenea, Mobile World Congress 2021, care este programat la Barcelona în perioada 28 iunie – 1 iulie, a pierdut o piesă importantă în ultimele ore: Google, de fapt, a anunțat că nu va participa la prestigiosul eveniment și acest lucru se datorează la restricțiile actuale și protocoalele de călătorie pentru Coronavirus.

Gigantul Mountain View a dorit să clarifice faptul că va continua să colaboreze îndeaproape cu echipa GSMA și să-și susțină partenerii prin oportunități virtuale, acordând o întâlnire fanilor și profesioniștilor la Mobile World Congress din 2022.

COMPUTEX Taipei 2021 va fi doar online

Și o altă veste proastă pentru pasionații de tehnologie care vin din Asia: Salonul Internațional al Tehnologiei Informației de la Taipei, mai cunoscut sub numele de COMPUTEX Taipei, a fost anulat din cauza pandemiei Coronavirus.

Prin urmare, COMPUTEX Taipei, programat de la 1 iunie la 5 iunie, nu va avea loc prin demonstrații la fața locului, ci doar practic (în programele inițiale urma să fie atât un eveniment fizic, cât și unul virtual), astfel încât companiile să își poată prezenta produsele și utilizatorii să participe la diverse întâlniri fără a-și pune sănătatea în pericol.

După 2020, este dificil să spunem cel puțin pentru lumea tehnologiei, mulți au văzut anul 2021 ca anul întoarcerii la un fel de normalitate, dar aceste prime luni ne arată că acest obiectiv este încă destul de departe.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *