Să ne ocupăm din nou Google Pixel 5a, un smartphone în centrul mai multor zvonuri din ultimele zile și pe care gigantul Mountain View l-ar putea lansa oficial în al doilea trimestru al anului 2021.

Dispozitivul în cauză, care urma să fie certificat în India de către BIS (Bureau of Indian Standards), reprezintă noua generație de smartphone-uri de nivel mediu de la gigantul Mountain View, și anume telefoane proiectate de companie. nu vrea să facă față costului achiziționării principalelor modele, prin acceptarea unor mici scutiri (de exemplu în domeniul fotografic).

Nicio revoluție pentru Google Pixel 5a

Conform ultimelor progrese, Google Pixel 5a ar trebui să reprezinte un tip de Google Pixel 4a 5G revizuit și corectat, propune din nou majoritatea caracteristicilor deja laudate de acest ultim smartphone cu unele modificări minore, cum ar fi un procesor mai nou sau un ecran OLED rată de reîmprospătare la 90 Hz.

Confirmarea acestei ipoteze vine și de la Mishaal Rahman, care su Stare de nervozitate a anunțat că a identificat referințe la Google Pixel 5a în codul aplicației Google Photos, similar cu Google Pixel 4a 5G.

Practic, cei care așteaptă cu nerăbdare lansarea noului model mid-range Google nu ar trebui să spere la revoluții în comparație cu smartphone-ul lansat deja în ultima parte a anului trecut, care are printre caracteristicile sale cheie un procesor Qualcomm Snapdragon 765G, un Afișaj OLED de 6,2 inci cu rezoluție Full HD +, 6 GB RAM LPDDR4x și 128 GB spațiu de stocare UFS 2.1 care nu poate fi extins, o cameră frontală de 8 megapixeli, cameră duală din spate (cu un senzor primar de 12,2 megapixeli și un ecran ultra-larg Unghi de 16 megapixeli) și o baterie de 3.885 mAh (cu suport pentru încărcare rapidă).

Ar fi interesant să aflăm la ce preț va fi oferit Google Pixel 5a și în ce piețe gigantul Mountain View decide să-l vândă.

Citește și: recenzia Google Pixel 4a

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *