Se întâmplă adesea ca diferitele organisme de certificare să ne ofere progrese în ceea ce privește noile dispozitive care urmează să ajungă și acest lucru a fost, de asemenea, repetat recent cu referire la o presupusă nouă generație de căști. Google Pixel Buds.

FCC certifică o nouă generație de Google Pixel Buds

În baza de date aFCC (Comisia Federală pentru Comunicații, o agenție guvernamentală americană care se ocupă de comunicații) în ultimele zile au apărut două dispozitive noi de la Weifang Goertek Electronics, marcate cu numerele de model „GPQY2” și „G7YPJ”.

În acest moment, trebuie amintit că, dacă a doua generație de Google Pixel Buds a fost „Fabricată de Google” sub toate aspectele, prima versiune lansată în 2018 a fost listată ca fiind realizată de Weifang Goertek Electronics.

Și pentru a susține ipoteza că noile dispozitive certificate FCC aparțin seriei Google Pixel Buds există, de asemenea, faptul că numărul modelului lor este similar cu cel al ultimei generații de Nest Audio (adică GXCA6).

În plus, singurele benzi fără fir înregistrate pentru acestea sunt aceleași benzi Bluetooth utilizate de căștile Google Pixel Buds de anul trecut, care aveau și două liste FCC separate, fiecare pentru căști. Stânga și dreapta.

Google Pixel Buds

Și chiar și dimensiunile acestor noi dispozitive, egale cu 27 x 20 x 15 mm, sugerează că poate fi o nouă generație de căști fără fir Google adevărate, care sunt similare cu cele ale Google Pixel Buds.

Pe baza puținelor informații disponibile în acest moment, este posibil să se presupună că Google a decis să rezolve problemele destul de frecvente de deconectare cu căștile sale actuale, cel puțin asta pare să sugereze creșterea puterii. benzile utilizate, în schimb, sunt aceleași).

Din păcate, în prezent nu este posibil să se facă predicții la data lansării sau să se determine dacă pot fi căști de ultimă generație sau mai ieftine.

Prin urmare, pentru a afla mai multe, va trebui să așteptăm următoarele progrese.

Citește și: recenzia Google Pixel Buds 2

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *