Pentru a ajuta dezvoltatorii să crească și să prospere Google oferă o gamă largă de instrumente de asistență, inclusiv instrumente de marketing, date care pot fi utilizate în Google Play Console, instruire prin intermediul Academiei Play, programe precum Indie Games Festival, Indie Corner și multe altele.

Pentru a oferi dezvoltatorilor un impuls mai mare de la 1 iulie 2021, Google va reduce taxa de servicii aplicată primelor milioane de dolari din venituri pe care fiecare dezvoltator le câștigă în fiecare an la 15%.

Google reduce la jumătate comisioanele pentru dezvoltatori pentru primul milion brut pe an

Cu această inițiativă, 99% dintre dezvoltatorii la nivel global care vând bunuri și servicii digitale prin intermediul platformei Google vor beneficia de o reducere de 50% a comisionului sau cel puțin parțial.

Această rată redusă se va aplica de fapt fiecărui dezvoltator numai pentru primul milion de dolari din venituri realizate în fiecare an și nu pentru veniturile totale.

Google consideră că aceasta este o abordare corectă, în conformitate cu misiunea mai largă a companiei de a ajuta toți dezvoltatorii să reușească prin program. Magazin Google Play.

Pe de altă parte, succesul gigantului Mountain View depinde și de obiectivele pe care partenerii săi le pot atinge și în curând acesta din urmă va avea mai multe fonduri de investit pentru a angaja ingineri, extinde personalul pentru marketing și îmbunătăți multe alte aspecte de afaceri. În lunile următoare, gigantul Mountain View va împărtăși toate detaliile acestei inițiative.

S-ar putea să vă intereseze: Două oferte complete în Magazin Play pentru jocuri și aplicații Android

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *