Sistem de operare Chrome

Playerul video de pe dispozitivele Chromebook a fost întotdeauna prea rar și nu a fost intuitiv de utilizat, dar acum Google introduce în cele din urmă o reproiectare de multă vreme.

Playerul video actual se bazează pe pluginul Google Chrome HTML5, în timp ce noua soluție este mai aproape de aplicația Media utilizată și pentru vizualizarea imaginilor.

Google testează un nou player video pentru Chromebookuri

În loc să fie poziționate în partea de jos a ecranului, comenzile de redare sunt acum grupate într-un panou mai ușor accesibil decât înainte și includ redare / pauză, înainte / înapoi, navigare video, reglare volum, redare. Ecran complet și meniu de setări.

Acesta din urmă are opțiuni pentru Picture in Picture și bucle, precum și sugestii pentru un posibil suport de subtitrare .vtf care poate fi încărcat de utilizator.

Google testează reproiectarea playerului video pentru Chromebookuri 1

Noul design al playerului video de pe Chromebookuri arată mult mai bine decât cel actual, în special pe ecranul tactil, cu toate acestea mulți utilizatori nu își dau seama nici măcar că vor să reproiecteze, deoarece nu există lipsă de alternative.

Noul player video pare a fi testat pe versiunea Canary 91.0.4463.0 a sistemului de operare Chrome și ar trebui activat permițând semnalizatorul relativ accesibil la adresă chrome: // flags / # media-app-video.

Doar pentru a rămâne la subiect, Lenovo a anunțat recent patru noi Chromebookuri pentru educație la buget.

Citește și: Cele mai bune Chromebookuri din martie 2021: iată sfaturile noastre

Sursă

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *