Google Sigur că nu se poate lăuda cu numerele Samsung sau Apple atunci când vine vorba de smartphone-urile vândute în fiecare an, dar este de necontestat faptul că Google Pixels reprezintă unele dintre cele mai bune smartphone-uri Android de pe piață. Apreciat pentru curățenia extremă a experienței Android, marea optimizare între hardware și software și, desigur, AndroidCalitate incredibilă a camerelor De asemenea, disponibil pe smartphone-urile Google de gamă medie, se pare că compania Mountain View mai are încă un drum lung de parcurs când vine vorba de rata de loialitate a utilizatorilor săi.

35% se gândesc la schimbarea mărcilor

Într-adevăr, potrivit unui studiu de piață realizat de SellCell din 2021 axat pe loialitatea utilizatorilor pe Google Pixel în SUA, unul important a fost înregistrat pierderea loialității. În doar doi ani, din 2019 până în prezent, loialitatea utilizatorilor față de marcă a trecut de la 84% la 65,2%; cifra este aproape la fel de serioasă 35% dintre utilizatorii intervievați au declarat că se gândesc să cumpere alte smartphone-uri decât Google Pixel.

reducerea loialității utilizatorilor Google pixel în 2021

De unde vine această problemă de loialitate a mărcii? Google plătește, poate mai presus de toate, pentru un portofoliu de produse destul de restrâns și, să zicem, o oarecare confuzie între Google Pixel 4a, Google Pixel 4a 5G și Google Pixel 5. Speranța este că compania va putea descoperi un produs mai clar alinia. și competitiv pentru acest an, poate începând cu mult așteptatul Google Pixel 6.

Ce părere aveți despre acest studiu de piață? Dacă aveți un Google Pixel, ați fi dispus să cumpărați altul sau să treceți la un alt brand? Să vorbim despre asta în comentariile de mai jos!

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune smartphone-uri Android

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *