OnePlus Watch

De la o companie mică, așa cum a fost acum doar 7 ani, OnePlus devine o realitate din ce în ce mai mare cu o gamă tot mai mare de produse. Deci, dacă anul trecut a fost momentul să intrăm pe piața reală a căștilor fără fir cu OnePlus Buds, 2021 este anul primul ceas inteligent al companiei care vine cu OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro.

OnePlus Watch – în Shenzhen nu ascundeți planurile și obiectivele – este cea mai recentă extensie a planului strategic al mărcii, care este de a oferi experiența OnePlus mai multor utilizatori din întreaga lume datorită unui portofoliu extins de produse care este capabil să garanteze utilizatorilor o experiență fără compromisuri ”. Așadar, să aflăm cum intenționează OnePlus Watch să le garanteze fanilor o experiență fără compromisuri.

Caracteristici și designul ceasului OnePlus

OnePlus Watch dorește seamănă cât mai mult cu un ceas tradițional. Nici o cutie și un pătrat nu afișează stilul Apple Watch, ca să spunem așa, ci o plantă circulară care îl ține aproape de segmentul ceasului de mână. Cutia de 46 mm – singura dimensiune disponibilă – este fabricată din oțel inoxidabil, despre care compania spune că este “Calitate superioară”, ca și restul construcției pentru care a fost finalizată „Aceeași calitate artizanală și construcție rezervată smartphone-urilor OnePlus, dând viață unui produs puternic de utilizat și frumos de purtat.” Credeți că arcul neted din partea laterală a cutiei este lustruit manual cu peste 20 de tratamente pentru a obține un finisaj rafinat.

Sticla utilizată pentru protejarea afișajului AMOLED circular de 1,39 inci și rezoluția de 454 x 454 pixeli este ușor curbată la margini (2,5D) și ar trebui, cel puțin anticipat, să fie suficient de rigidă pentru a ține zgârieturile și abraziunile suprafeței. Nu ar trebui să aibă nici cea mai mică problemă în a face astaediție limitată OnePlus Watch Cobalt, care promite un nivel superior de design și finisaje: cu siguranță ediția limitată Cobalt va putea rămâne frumoasă mai mult timp datorită sticlei safir care oferă o duritate de nivel 9 pe scara Mohs și, de asemenea, datorită aliajului de cobalt utilizat pentru carcasă, un material hipoalergenic de două ori mai dur și rezistent la coroziune decât oțelul inoxidabil tradițional.

Abandonarea subtilităților OnePlus Watch Cobalt Edition, la nivel funcțional ambele versiuni ale ceasului inteligent Shenzhen vă permit să vizualizați și să răspundeți la notificări, să trimiteți și să răspundeți la apeluri, să faceți fotografii (prin camera smartphone) și să redați muzică datorită 4 GB de memorie internă (2 GB dintre aceștia la dispoziția utilizatorului), ceea ce este util să lăsați smartphone-ul acasă sau în mașină atunci când practicați activități fizice în aer liber și să beneficiați de conexiunea Bluetooth pentru a asculta muzică cu căști fără fir.

Ceas oficial OnePlus: GPS, autonomie și design la un preț "sincer" 1

OnePlus Watch se pretează bine la utilizarea intensivă: baterie 402 mAh conform rezultatelor Casei poate ajuta pentru aprox doua saptamani cu utilizare medie sau una cu un stil de viață mai solicitant, dar în cazul în care veți fi scurt datorită reîncărcării rapide în 5 minute, veți avea suficientă energie pentru o zi întreagă de utilizare.

Iar cele mai dinamice profile sunt un geniu pentru OnePlus Watch, care este rezistent la scufundări până la 5 atmosfere (apoi 50 de metri) și are, de asemenea, certificare IP68 împotriva apei și prafului, precum și suport peste 110 tipuri de instruire și recunoaște automat alergarea și alergarea, cu ruta care poate fi urmărită prin GPS-ul încorporat. OnePlus Watch este capabil să urmărească ritmul cardiac SWOLF, distanța, caloriile, urmărirea vitezei și eficiența înotătorilor și poate urmări saturație de oxigen în sânge, nivelul de stres, respirația trenului, oferă alerte rapide privind ritmul cardiac și memento-uri sedentare, posibilități care pot fi gestionate prin intermediul aplicației OnePlus Health.

Prețurile și disponibilitatea OnePlus Watch

OnePlus Watch se tiswa 159 euro, un preț care este destinat să crească în funcție de versiunea selectată, în timp ce culorile disponibile la lansare sunt două, argintiu și negru. Cu toate acestea, nu se știe încă nimic despre ediția limitată OnePlus Watch Cobalt Edition.

Prețul acestuia din urmă și disponibilitate în Europa, ambele versiuni vor fi anunțate în următoarele săptămâni.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *