Echipa de dezvoltare a Huawei continuați să lucrați neobosit la beta de HarmonyOS 2.0, sistemul de operare proprietar al gigantului chinez – pentru unii chiar prea asemănător cu Android 10 – care s-a născut după interdicția SUA împotriva Huawei. De fapt, după lansarea primei versiuni beta pentru dezvoltatori la sfârșitul lunii ianuarie și sosirea celei de-a doua versiuni beta pentru dezvoltatori, în aceste ore compania a dezvăluit când va fi disponibilă. a treia beta pentru dezvoltatori.

HarmonyOS 2.0 beta 3 la sfârșitul acestei luni

Duan Mengran, Directorul executiv al Huawei, la un eveniment pentru dezvoltatori desfășurat pe 25 martie, a declarat că va ajunge HarmonyOS 2.0 beta 3 pentru dezvoltatori 31 martie 2021. Din păcate, nicio altă informație nu a fost publicată în timpul evenimentului de știri la noua clădire a sistemului de operare pentru dispozitivul Huawei, dar este foarte probabil ca echipa să lucreze în continuare la implementarea celor mai multe funcții. Caracteristică importantă a sistemului de operare Huawei Mobile Services. (HMS) și cu privire la integrarea cu întregul ecosistem al produselor marca Huawei.

Planurile companiei, după cum știm cu toții, sunt foarte ambițioase: compania a subliniat în repetate rânduri că dorește să ajungă la etapa de 100 de milioane de dispozitive actualizate la HarmonyOS până la sfârșitul anului 2021, Huawei P50 fiind probabil primul smartphone al companiei. automat în loc de Android.

În cele din urmă, beta-ul public continuă să fie așteptat în luna aprilie.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *