Deși anunțul HONOR se întoarce în urmă cu câteva luni, în magazinul oficial nu este încă posibil să cumperi banda inteligentă HONOR Band 6, a cărei prezentare acasă datează de anul trecut. Din fericire pe Amazon este posibil să-l cumperi la un preț nu prea exagerat, chiar dacă este mai mare decât cel chinezesc.

HONOR Band 6 este pe Amazon

Cu ecranul AMOLED de 1,47 inci, personalizabil cu peste 100 de fețe de ceas diferite, Banda UNUR 6 oferă două săptămâni de autonomie și cu doar 10 minute de reîncărcare vă permite să aveți trei zile de autonomie, cu adevărat grozav. Dacă ați citit articolul de prezentare, veți ști că oferă un sistem de măsurare a ritmului cardiac TruSeen 4.0 care vă permite, de asemenea, să cunoașteți nivelul de oxigen din sânge.

În cele din urmă, avem date globale de vânzări pentru banda HON 6 pentru a vibra banda inteligentă dacă se constată o frecvență cardiacă anormală. Există zece moduri de antrenament care pot fi monitorizate, deși lipsa unui receptor GPS îl face mai puțin atractiv decât alte alternative din aceeași gamă de prețuri.

Dispozitivul inteligent este, de asemenea, foarte bogat, cu posibilitatea de a controla redarea controlului muzicii pe smartphone, notificările din aplicațiile telefonice, respingerea apelurilor de la încheietura mâinii și multe altele. Funcții de sănătate inevitabile, cum ar fi măsurarea caloriilor arse, distanța parcursă și calitatea somnului.

Banda UNUR 6 deci poate fi achiziționat de la Amazon, în prezent doar pe negru, la prețul de 49,99 euro, cu livrări începând de săptămâna viitoare, începând cu 15 aprilie. Pentru a urmări linkul de cumpărare.

Cumpărați HONOR Band 6 pe Amazon la 49,99 euro

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *