La începutul lunii noiembrie 2020, HONOR Band 6 a fost anunțată în cele din urmă după săptămâni pline de zvonuri și scurgeri despre cea mai recentă noutate din partea purtabilă a companiei chineze și, deși am fost informați și despre sosirea versiunii pentru piața globală era încă nu este clar când ar putea fi cumpărată banda inteligentă.

Începe pe AliExpress din 28 martie

Astăzi, însă, în calitate de colegi ai GSMarena, constatăm că HONOR Band 6 este gata pentru lansarea globală. Când? Noi vorbim despre 28 martie prin magazinul AliExpress și abia ulterior în magazinul oficial HiHonor. Smartband-ul ieftin al UNU să fie disponibil în culori Meteorit negru, Grey Grey este Coral roz la prețul de 49,90 euro.

Vă reamintim că UNOR Band 6 lipsește un afișaj AMOLED 1,47 inci cu o rezoluție de 194 x 368 pixeli, o cutie de plastic cu un buton fizic pe lateral pentru a controla unele caracteristici ale fitness tracker-ului și pe spate senzorul HR pentru o bătăi de inimă capabile să înregistreze nivelurile de oxigenare în sânge (SpO2).

Sistemul de operare brevetat poate urmări statisticile de antrenament pentru 10 sporturi diferite, poate înregistra calitatea somnului, caloriile, distanța parcursă și chiar ciclul menstrual. Bateria de 180 mAh ar trebui să garanteze până la 14 zile de autonomie.

S-ar putea să vă intereseze și: cea mai bună bandă inteligentă

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *