Reține cu siguranță asta UNU, ca o consecință directă a interdicției SUA împotriva Huawei, a fost vândută unui consorțiu de companii chineze pentru a evita să fie copleșiți de consecințele care acum afectează grav Huawei pe toate piețele, inclusiv pe cea internă.

ONOR își propune să învingă Huawei

Prin urmare, decizia Huawei a permis HON evita interdicția SUA reluând astfel afaceri cu companii de top, precum Qualcomm, AMD și Intel. De asemenea, în aceste ore, CEO-ul HONOR a dezvăluit câteva vești importante despre viitorul companiei. Fără a intra în prea multe detalii, George Zhao a susținut că noua serie de smartphone-uri high-end Unur Magic va bate seria Huawei Mate și Huawei P, până în prezent cele care disting smartphone-urile premium Huawei.

În timpul interviului, Zhao a confirmat modul în care despărțirea de compania-mamă Huawei a avut loc pe un ton prietenos și pașnic, în timpul unui eveniment privat în care același Ren Zhengfei, CEO Huawei, a participat ținând un discurs pentru a-i ura noroc „noului” HON.

Acum că compania este liberă de jugul interdicției din SUA, a reluat deja contactele cu Intel și AMD pentru linia de notebook-uri. UNUR MagicBook, și vom vedea în curând dacă sosirea primelor smartphone-uri cu Qualcomm Snapdragon 888 va putea într-adevăr să concureze și să depășească smartphone-urile de ultimă generație ale Huawei.

Pe copertă HONOR Magic 2

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *