Cu doar câteva zile în urmă, Huawei făcut public i rezultatele financiare anul trecut, care în ansamblu au fost mai mult decât pozitive. Cu o cifră de afaceri globală de 136,7 miliarde de dolari, gigantul chinez a înregistrat o îmbunătățire de 3,8% față de anul precedent și a obținut, de asemenea, rezultate bune în ceea ce privește diviziunile interne.

Și apoi, Carrier Business Group a realizat venituri de 46,4 miliarde de dolari, o creștere de 0,2%.Enterprise Business Group din Huawei a realizat venituri de 15,4 miliarde de dolari, o creștere de 23%; in timp ce Grupul de afaceri pentru consumatori Venituri raportate de 74,1 miliarde de dolari, în creștere cu 3,3%.

Huawei retrage divizia Cloud & AI

Cu toate acestea, se pare că ceva nu merge în direcția corectă și că împinge Huawei retrage diviziuneaCloud și AI“, Il grup căruia i se încredințează gestionarea și cercetarea de noi soluții legate de cloud public și privat, big data, inteligență artificială, tehnologia informației, arhivare și servicii IoT. Vestea s-a răspândit din China Business News, potrivit căruia Huawei a emis un document intern care vizează reproiectarea afacerii sale în cloud, îl numește pe Zhang Ping An în funcția de președinte al diviziei Cloud și a retras divizia Cloud & AI.

Schimbări continue în Huawei

În ianuarie, Huawei a mai făcut o schimbare în structura sa organizațională, făcând divizia Cloud și AI în al patrulea rând Grup de afaceri mai mare decât compania și să-l numească pe Hou Jinlong în funcția de președinte. La Summitul Huawei Analyst de acum doi ani, directorul executiv David Wang a dezvăluit strategia Numai nori al companiei, care a investit multe resurse în hardware, software și echipamente IT pentru a face din partenerii Huawei singurul serviciu full-stack din China.

Potrivit companiei, de fapt, inteligența artificială și norii sunt cele două elemente cheie pentru companii și au prezis că până în 2025 97% dintre companiile mari vor folosi cloud, în timp ce 77% din aplicațiile cloud vor folosi cloud.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *