După cum era anticipat cu câteva zile în urmă, astăzi lansarea beta 3 a HarmonyOS pentru dezvoltatori. Ar fi Huawei a început să trimită versiunea de versiune 2.0.0.46, care are o dimensiune de 0,97 GB dezvoltatorilor.

Pachetul de actualizare introduce o serie de noi îmbunătățiri și optimizări pentru următorul sistem de operare mobil al companiei, dar pentru moment, jurnalul de modificări nu menționează încă nicio caracteristică specifică nouă.

Registrul de schimbare este destul de generic și raportează adăugarea a peste 1000 de API-uri HarmonyOS, control Java pentru a regla setările interfeței de sistem, API-urile de rețea și multe altele, precum și mai multe caracteristici pentru dispozitive între platforme.

Alte caracteristici noi includ adăugarea funcției gratuite de instalare FA, un mecanism mai eficient de gestionare a memoriei și un nou diagnostic de defecțiune a unității împreună cu un mecanism de recuperare.

Testul beta public al HarmonyOS va începe în aprilie

După finalizarea testului beta pentru dezvoltatori, Huawei va deschide recrutarea pentru beta-ul public HarmonyOS începând cu luna aprilie a anului viitor.

În 2021, compania intenționează să instaleze HarmonyOS pe milioane de smartphone-uri Huawei, unii dintre care va primi direct noul sistem de operare.

Citește și: Cele mai bune smartphone-uri Huawei: rating

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *