Lanțul de aprovizionare al Huawei poate respira ușurat la asta BRAŢ tocmai a anunțat că ultima sa arhitectură A9 ar putea fi licențiată producătorului de smartphone-uri.

Huawei poate găsi o cale ARM din exterior restricții majore aplicat de guvernul SUA, deoarece noua tehnologie de fabricare a cipurilor este de origine britanică.

Aceasta ar fi, fără îndoială, o veste bună pentru Huawei, după ce unitatea sa de proiectare a cipurilor HiSilicon și-a pierdut accesul la tehnologia provenită din Statele Unite.

Este posibil ca Huawei să găsească o ieșire din interdicția SUA

La începutul acestei săptămâni, Ian Smythe, vicepreședintele de marketing al ARM, a declarat la un eveniment media la Beijing că, după o revizie completă, compania a stabilit că arhitectura Arm v9 nu este supusă reglementărilor administrative. revizuirea sa cu agențiile guvernamentale relevante din SUA.

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei, noua arhitectură lansat doar de ARM în Marea Britanie, acesta poate fi licențiat către HiSilicon, deoarece nu este acoperit de restricțiile SUA, cu toate acestea Huawei nu a comentat încă această chestiune.

Tehnologia ARM are un impact uriaș asupra industriei smartphone-urilor și nu numai, deoarece compania vinde modele de procesoare și licență setul de instrucțiuni mai multor companii mari, inclusiv măr, Samsung și chiar Qualcomm.

Citește și: Cele mai bune smartphone-uri Huawei: rating

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *